Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ



Γράφει ο Χρήστος Ναστούλης
Οικονομολόγος

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει η νεανική μετανάστευση.
Σχεδόν ένας στους τρεις νέους δοκιμάζει την τύχη του εκτός Ελλάδας. Εάν αυτό το στοιχείο αφήνει ασυγκίνητους τους κυβερνώντες που επιμένουν, ότι η διατήρηση της χώρας στην ευρωζώνη είναι πάνω από όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες, τότε τίθεται το ζήτημα που θα οδηγηθούμε.


Η παραγωγική ηλικία συνολικά απαρτίζεται από 1.150.000 αν αυτοί εξακολουθήσουν να μεταναστεύουν, η πορεία του ήδη σοβαρού δημογραφικού προβλήματος θα γίνει εφιαλτική.

Η σχέση οικονομίας- εργασίας- ανάπτυξης- εθνικής κοινωνίας και επιβίωσης είναι πλέον αλληλένδετη. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τη λογική τα ελληνόπουλα να κάνουν οικογένειες σε άλλες χώρες, να ζήσουμε και πάλι μια νέα αιμορραγία του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ.

Η δημιουργία θέσεων εργασίας, δεν μπορεί να είναι υπόθεση των διαθέσεων των επενδυτών. Εκεί ακριβώς εισέρχεται ο ρόλος του κράτους. 
Δεν θα αφήσουμε να χαθεί το έθνος από το μικροελλαδικό κράτος. Θέλουμε ένα κράτος με προτεραιότητα το συμφέρον του λαού. 
Η λύση υπάρχει και απεικονίζεται στις θέσεις του κινήματος μας. 
Μια σειρά από τεκμηριωμένες και επικαιροποιημένες δημοσιεύσεις θα πείσουν και τον πλέον κακόπιστο.

Η εθνική ανασύνταξη είναι αίτημα επιβίωσης.
Οι εξαιρετικά στοχευμένες προτάσεις μας αποτελούν διέξοδο.

Η ενδοστρεφής ανάπτυξη που θα καλύψει μέγα μέρος των ελληνικών αναγκών κατανάλωσης και οι επιλεγμένες εξαγωγικές δράσεις καθώς και η σταδιακή ανάπτυξη του δευτερογενούς τομέα είναι και ρεαλιστικές και άμεσες.
Η νεολαία πρέπει να μείνει εδώ. Διαφορετικά θα καταφέρουν χωρίς πολεμικό γεγονός να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, μέσα από την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου