Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ


Νέες αναφορές της Τρόικας που εμφανίζουν ως εξορθολογισμό την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, φανερώνουν απόψεις και σχέδια. Ασφαλώς και δεν ενδιαφέρονται να είναι εξοπλισμένο και επανδρωμένο το προτεκτοράτο, αφού οι συμφωνίες και οι αποφάσεις του θα είναι πια έργο της συμμορίας των δανειστών.


Η δήθεν οικονομική λύση, δείχνει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αίσθηση εθνικής αντιλήψεως καθώς η κατάργηση της θητείας αν γίνει με οικονομικά κριτήρια, σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν δεκάδες χιλιάδες θέσεις κενές στην άμυνα της χώρας, που δεν μπορούν να αναπληρωθούν με κανένα τρόπο. 
Η  αθλιότητα των σχεδίων που σημειωτέον είναι πρωτοφανής, για μια χώρα με τόσο ευάλωτο αμυντικό περιβάλλον, ασφαλώς δεν είναι τυχαία ή άστοχη. Αντιθέτως, στοχεύει στην περαιτέρω αποδυνάμωση που θα φέρει μαζί με την οικονομική εξαθλίωση και την απώλεια κυριαρχίας, το αύριο που δεν θα είναι άλλο από τις αποσχίσεις και παραδόσεις εδαφών.

Ο κίνδυνος που διαγράφεται για την πατρίδα είναι τεράστιος.
Οι δεύτερης κατηγορίας υπάλληλοι των κέντρων εξουσίας, του διεθνούς συμμοριτικού κεφαλαίου, αποφασίζουν για την υγεία του λαού, για την εκπαίδευση, τώρα και για την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ο δρόμος της εξάρτησης είναι αδιέξοδος. 
Ο δρόμος της πατρίδας, είναι ο δρόμος που προτείνει το Εθνικό Μέτωπο. 
Δρόμος ελευθερίας, αξιοπρέπειας, δρόμος ζωής και όχι θανάτου της Ελλάδας.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντί να διαψεύδει καλά θα κάνει να διώξει στο μέλλον κάθε κλιμάκιο τέτοιων αναλυτών της συμφοράς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου