Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ 
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Με μια εκπληκτικού θράσους ανακοίνωση η ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ αναφέρεται στο θέμα "Διακρίσεις και ρατσισμός εντός και εκτός σχολείου" όπου επιδίδεται σε μια προσπάθεια ενοχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας σε σχέση με τους κακόμοιρους "μετανάστες" οι οποίοι υποτίθεται πως πέφτουν θύματα φασιστικών τακτικών και επιθέσεων με βάση το χρώμα και την διαφορετικότητα τους, ενώ δεν παραλείπει να κατηγορήσει και το ίδιο το ελληνικό κράτος και συγκεκριμένα το υπουργείο ανάπτυξης, ότι δήθεν μετέρχεται "φασιστικών" τακτικών, λόγω του ότι ζητήθηκε με έγγραφο του η καταγραφή των "μεταναστών" (πρώην λαθρομεταναστών) οι οποίοι διατηρούν καταστήματα και δραστηριοποιούνται εμπορικά στην Κρήτη.

Μιλά επίσης σχετικά με την υποχώρηση της κυβέρνησης σε "πιέσεις" φασιστών και καλεί ανοιχτά και προκλητικά άπαντες τους φορείς της Κρήτης να αρνηθούν να δώσουν την αναφορά τους σε σχέση με τον ακριβή αριθμό των "μεταναστών" (πρώην και νυν λαθρομεταναστών).


Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταγγέλει την απαράδεκτη στάση αυτή και ερωτά:

Α) Με ποιό θράσος κομμάτι της ομοσπονδίας εκπαιδευτικών μέσης εκπαιδεύσεως της χώρας, τάσσεται υπέρ μιας ιδεολογικής ομάδας σιωπηρά, μιλώντας για "φασισμό ενάντια των μεταναστών" μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας.

Β) Με ποιά ιδιότητα παροτρύνει άπαντες τους εντεταλμένους φορείς μιας πολιτείας να μην υπακούσουν στα κελεύσματα του υπουργείου ενός συντεταγμένου κράτους.

Γ) Εντέλει σε πια χώρα του κόσμου είναι φασιστικό να καταγράφονται οι ξένοι, νομιμοποιηθέντες και πόσο μάλλον παράνομοι..
Οι εκπαιδευτικοί μιας χώρας αν σέβονται την ιδιότητα τους, ας κρατήσουν τις θέσεις και πολιτικές πεποιθήσεις τους για τους εαυτούς τους αποφεύγοντας το κυνήγι αποδιοπομπαίων τράγων, διότι ουδείς δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να προπαγανδίζει υπέρ ή κατά της οποιασδήποτε ιδεολογίας με τον οποιονδήποτε τρόπο και ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες για τον τόπο, ειδάλλως θα θέλαμε να δούμε και κάποια ανακοίνωση για τον ρατσισμό εναντίον του ελληνικού λαού από τους συγκεκριμένους υμνητές του "ανθρωπισμού".

Από το Γραφείο Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Η δουλειά τους, την οποία έχουν εγκαταλείψει δυστυχώς από χρόνια, είναι να διδάσκουν και να παρέχουν παιδεία και γνώση και όχι να διαχέουν απαράδεκτες, ανυπόστατες και προβοκατόρικες, πολιτικές «παπαρολογίες»!
    Δεν είναι τα παιδιά μας, «του κασίδη το κεφάλι» επί του οποίου θα εκπαιδευτούν στην προπαγάνδα και την ψευδολογία του παλαιοκομματικού κατεστημένου! Δεν θα το επιτρέψουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή