Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ «ΞΕΡΙΖΩΜΟ»



Κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Βορειοηπειρωτών και των Ποντίων ομογενών μας, έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.
Το Εθνικό Μέτωπο ήταν εκεί με δυναμική παρουσία μελών και στελεχών του,  με επικεφαλής τον Διευθυντή Οργανώσεως Γιώργο Βεργιάννη ο οποίος μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος, κατήγγειλε το κράτος των επικυρίαρχων με τα αφελληνιστικά του χαρακτηριστικά που πλέον έχει δρομολογήσει την εξόντωση τόσο των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, όσο και των Ποντίων Ελλήνων οι οποίοι παραμένουν μαχόμενοι κρατώντας Θερμοπύλες.
Η εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών και των Ποντίων από το κράτος των εντολοδόχων, φανερώνει τα σχέδια συρρίκνωσης του Ελληνισμού και της εξόντωσης των Ελληνικών εστιών από τις  αλύτρωτες πατρίδες.
Ο Πάνος Χατζηγεωργιάδης από το Γραφείο Τύπου κι ο
Στέφανος Γούλας από την περιφέρεια Αττικής, συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των σωματείων για τον περεταίρω συντονισμό και την κλιμάκωση της από κοινού δράσης.
Η αντιπροσωπεία του Εθνικού Μετώπου ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται δίπλα στους απανταχού Έλληνες μέχρι την τελική Νίκη.

Ο Χαιρετισμός του κινήματός μας έγινε δεκτός με θύελλα χειροκροτημάτων από το συγκεντρωμένο πλήθος, όπου και ακούστηκε το σύνθημα «Αλήτες προδότες πολιτικοί»,  σύνθημα που δείχνει και την απόστασή μας από τους προσκυνημένους του κοινοβουλίου.

Στιγμιότυπα: 
















  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου