Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΣΗ Ή ΑΝΑΧΩΡΗΤΙΣΜΟΣ…



Του Γιάννη Βορδόχειλα

Οι αγώνες των εθνικιστών στην Ελλάδα σήμερα, τον Μάρτιο του 2013 (περίπου 67 χρόνια μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου), διεξάγεται κάτω από αντίξοες, εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Οι αντίπαλοι, «δεξιοί», «αριστεροί», «αντιεξουσιαστές», «αναρχικοί», «ακροδεξιοί», «ημέτεροι», πιόνια όλοι των παγκόσμιων επικυρίαρχων, είτε συνειδητά είτε ως χρήσιμοι ηλίθιοι, πολυάριθμοι, πολυπληθέστεροι, εντός και εκτός συνόρων, οικονομικά πανίσχυροι.

Διεξάγοντας πλύση εγκεφάλου νύχτα-μέρα, μέσα από τα κυρίαρχα ΜΜΕ αλλά και τα κατευθυνόμενα «αντιστασιακά», τις ΜΚΟ, τα διάφορα FORUMS, thing tanκs, μέσα από τον αθλητισμό, την παιδεία από κατευθυνόμενες δράσεις και αντιδράσεις, «επαναστατικές ομάδες», «ομάδες ανένταχτων», ξοδεύοντας δισεκατομμύρια ευρώ , εργάζονται αόκνως με στόχο την αποδόμηση του εθνικού κράτους, των εθνικών ιδεών, την καταστροφή της ιστορικής μνήμης των ανθρώπων, έτσι ώστε να δημιουργήσουν τον υπήκοο-μαζάνθρωπο φτηνό υπάλληλο και αδηφάγο καταναλωτή μέσα σε ένα πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό κράτος – μωσαϊκό όπου θα τον ελέγχουν πλήρως κάτω από μία φαινομενική ελευθερία. Οι μόνοι εχθροί των παγκόσμιων τυράννων είναι οι εθνικιστές. Πολλές φορές για να πλήξουν τους εθνικιστές , προχωρούν σε κατασυκοφάντηση προσώπων και ιδεών, σκευωρίες, διώξεις. Χρησιμοποιούν ενίοτε, πέραν από τους πολιτικούς τους αντιπάλους κάποιους «ομοϊδεάτες».

Εμείς στο «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ», λάτρεις των μεγάλων του Ελληνικού Εθνικισμού: του Ίωνος Δραγούμη, του Περικλή Γιαννόπουλου, του Ιωάννη Συκουτρή, του Βεζανή, του Πλήθωνος Γεμιστού, έχοντας ως πρότυπα την αγνότητα των προθέσεων, τη γενναιότητα, την ανδρεία, τον πατριωτισμό του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Μακρυγιάννη, του Παύλου Μελά, του Σπυρομήλιου, θαυμαστές του Ιωάννου Μεταξά, του Αλβανικού Έπους, του Γρίβα Διγενή και των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α., διαπνεόμενοι από το Πνεύμα των εκλεκτών προγόνων μας, είτε φιλοσόφων είτε καλλιτεχνών είτε πολεμιστών, που μεγαλούργησαν αριθμητικά ολιγότεροι συνήθως, και τις πιθανότητες εναντίον τους, ακολουθούμε το φωτισμένο δρόμο-παράδειγμα των προγόνων μας:

Τον ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ, ΤΗ ΔΡΑΣΗ.

Μελετητές της ιστορίας, και της Ελληνικής και της παγκόσμιας, διαπιστώνουμε ότι αυτή γράφεται και στα γραφεία, και στα επιτελεία και κυρίως στα πεδία των μαχών.

Έτσι, έχουμε χρέος με κάθε μέσο που διαθέτουμε ή θα δημιουργήσουμε, να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

Να ξυπνήσουμε τις συνειδήσεις όσο περισσότερων συμπατριωτών μας μπορούμε. Να ανατρέψουμε τα σχέδια των παγκόσμιων επικυρίαρχων, να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, να υπερασπιστούμε στην πράξη τις ιδέες μας και να τις επιβάλλουμε.

Στα αγωνιώδη ερωτήματα των συμπατριωτών μας: υπάρχει λύση;

υπάρχει διέξοδος από αυτήν την ακραία νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική επιδρομή;

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Ενάντια σε όλους τους καιρούς, θα αρμενίσουμε το καράβι σε ήρεμα νερά.

Αγωνιζόμαστε κάθε μέρα, ευθαρσώς και επωνύμως.

Από σπίτι σε σπίτι, στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, στα σχολεία, σε κάθε μετερίζι δίνουμε τις μάχες μας για την αφύπνιση των Ελλήνων και τη γνωστοποίηση των θέσεών μας. Ο αγώνας μας προσαρμοσμένος στο σήμερα, ο λόγος μας σύγχρονος, ρεαλιστικός, αιχμηρός, τεκμηριωμένος . Έτσι, παραμένουμε πάντα παρόντες στο σύγχρονο πολιτικό σκηνικό.

Άνθρωποι κι εμείς του μόχθου και της εργασίας, που με δυσκολία εξασφαλίζουμε τα προς το ζην, έχουμε τα ίδια προβλήματα με τους συμπατριώτες μας. Είμαστε κι εμείς λαός. Έχουμε ταπεινή καταγωγή, ελαττώματα, αδυναμίες, προτερήματα, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Τολμάμε, πολεμάμε, αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Γι΄ αυτό και δεν υπολογίζουμε τις επιθέσεις, τις συκοφαντίες και τις «νουθεσίες» από εχθρούς «φίλους» και «συντρόφους».

Υπάρχουν διάφορα είδη «φίλων» και «συντρόφων». Οι «φίλοι» και οι «σύντροφοι» που συνειδητά υπηρετούν το σύστημα. Όσοι από αυτούς διαβάζουν τούτες τις γραμμές θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Υπάρχουν και οι «φίλοι» και οι «σύντροφοι» που εξυπηρετούν το σύστημα ως χρήσιμοι ηλίθιοι. Κι αυτοί διαβάζοντας τούτες τις γραμμές θα αναγνωρίσουν αμέσως τον εαυτό τους.

Αυτοί δίνουν επικές μάχες, καθημερινώς, έξω από την κοινωνία, απόμακροι, μέσα από την αδράνεια, κρυμμένοι στη θαλπωρή και την ασφάλεια του σπιτιού τους, γράφοντας «επαναστατικά» άρθρα και ακούγοντας ξένα «επαναστατικά» τραγούδια, κάνοντας κάμψεις και τρέχοντας στα βουνά, φτιάχνοντας ομαδούλες «αντίστασης» που «πολεμάνε» το σύστημα μέσα από το διαδίκτυο, μέσω των πομπωδών σελίδων τους, και των ματωμένων πληκτρολογίων τους πάντοτε με βαρύγδουπα ψευδώνυμα. Συνήθως «πολεμάνε» τις μεταμεσονύκτιες ώρες, έως τη «μεγαλύτερη ώρα», αυτή του ξημερώματος. Μετά κοιμούνται κουρασμένοι, αποκαμωμένοι από τον καπνό της μάχης.

Πότε-πότε, είναι αλήθεια αυτό, βγαίνουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες που οι πιθανότητες να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους, και κυρίως με τους «εχθρούς», είναι ελάχιστες έως μηδενικές, για να κολλήσουν αυτοκολλητάκια και να γράψουν σε απομακρυσμένα σημεία «επαναστατικά συνθήματα» ώστε να έχουν πολεμικό υλικό με τα κατορθώματά τους για να το αναρτήσουν στα πεδία των μαχών του διαδικτύου και να καμώνονται για τα «κατορθώματά» τους.

Με λόγο ασυνάρτητο, θολό, μπερδεμένο, ξένο προς τα ελληνικά δεδομένα, κολλημένοι μονίμως σε δεκαετίες περασμένων αιώνων, χωρίς προτάσεις συνθηματολογούν και λαϊκίζουν και μέσα από τη συμπλεγματική συμπεριφορά τους και τις ονειρώξεις τους, μας κρίνουν και μας κατακρίνουν πάντοτε από τη ζεστασιά του καναπέ τους.

Λειτουργούν ως ιεροεξεταστές μας, που μας δικάζουν, μας καταδικάζουν ως αντεπαναστάτες και υποκινούμενους, και μας καίνε στην πυρά.

Τα κριτήριά τους:

Φυσικά, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με τα προβλήματα που μαστίζουν τα εκατομμύρια των Ελλήνων.

Το χρώματα του κινήματός μας, τα εμβλήματά μας, η μη αναφορά μας σε συγκεκριμένους ηγέτες και πολιτικά πρόσωπα, σε συγκεκριμένες πολιτικές άλλων χωρών αλλοτινών καιρών συνιστούν αμαρτήματα καθοσιώσεως.

Το έγκλημά μας: Ο Ελληνικός πολιτισμός, οι μεγάλοι Έλληνες, η ένδοξη Ελληνική ιστορία είναι για εμάς στο «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» η πεμπτουσία μας…

Φυσικά και σεβόμαστε όλα τα έθνη, όλους τους λαούς, την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους, τους ηγέτες τους.

Μας εμπνέει όμως, και μας οδηγεί οτιδήποτε ελληνικό.

Πιστεύουμε στον Ελληνικό Εθνικισμό. Είμαστε Αντικαπιταλιστές και Κοινωνιστές.

«Φίλοι» και «Σύντροφοι»,

οι συνεχείς μάχες στο διαδίκτυο σύμφωνα με ιατρικές μελέτες μπορεί να προκαλέσουν τενοντίτιδα,

Η απότομη ανάταξη από τον καναπέ, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη μέση, προσοχή λοιπόν γιατί είστε «απαραίτητοι».

Κάθε απαξιωτικός σας λόγος εναντίον μας, είναι τιμή για εμάς και απόδειξη ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.


 Ενάντια στον οικονομικό φιλελευθερισμό και την ταξική διαίρεση…

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
 ΜΕΤΩΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου