Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου


Συγκαλείται την Κυριακή στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως το Εθνικό Συμβούλιο του κινήματος.

Κατά τις εργασίες του οργάνου θα εξεταστεί η πορεία του αγώνα, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και ζητήματα οργανωτικού, πολιτικού και ιδεολογικού χαρακτήρα.

Η δυναμική ανάπτυξη του Εθνικού Μετώπου και η ανάγκη έκφρασης των ιδεών που θα οδηγήσουν στην εθνική διέξοδο, απαιτούν την καλύτερη δυνατή οργάνωση και την μεγαλύτερη συμμετοχή των στελεχών.


1 σχόλιο:

  1. Από το site: The Georgia Guidestones

    Τον Ιούνιο του 1979, ένας καλοντυμένος ξένος επισκέφθηκε το γραφείο της Elberton Granite Finishing Company και ανακοίνωσε ότι ήθελε να χτίσει ένα οικοδόμημα με σκοπό να μεταδίδει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως RC Christian, αλλά σύντομα έγινε προφανές ότι δεν ήταν το πραγματικό του όνομα. Είπε ότι εκπροσωπεί μια ομάδα ανδρών που ήθελε να προσφέρει μία κατεύθυνση πορείας για την ανθρωπότητα.
    Πέρασαν 3 δεκαετίες μέχρι σήμερα αλλά κανείς δεν έμαθε ποίος πραγματικά ήταν αυτός ο RC Christian, ή ποία ακριβώς ήσαν τα ονόματα αυτών που εκπροσωπούσε.
    Το τεράστιο οικοδόμημα-μνημείο από γρανίτη κατασκευάστηκε σε μία από τις υψηλότερες κορυφές των λόφων στο Elbert County της Γεωργίας.Στο μνημείο χαράχτηκαν, σε τέσσερις γιγαντιαίους λίθους, με κοινή επιστέγαση, 10 Οδηγοί ή Εντολές σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες. Αυτό το μνημείο εναλλάξ αναφέρεται ως το Georgia Guidestones ή το αμερικάνικο Στόουνχεντζ.
    Το μνημείο αυτό έχει στηθεί από μία απόκρυφη οργάνωση στη Georgia των ΗΠΑ. Αν και είναι άγνωστo στους περισσότερους ανθρώπους, είναι ένας σημαντικός κρίκος στην Απόκρυφη Ιεραρχία που κυριαρχεί απόλυτα στον κόσμο στον οποίο ζούμε.
    Τα μηνύματα που είμαι χαραγμένα στο μνημείο αναφέρονται σε (4) μεγάλους τομείς:
    (1) Στη Διακυβέρνηση και στην Εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης,
    (2) Στη μείωση του πληθυσμού της γης όχι πάνω από 500.000.000 ανθρώπους και κατόπιν στον έλεγχο της αναπαραγωγής τους στη βάση αυτή.
    (3) Στο περιβάλλον και στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και
    (4) Στην Πνευματικότητα.[Περισσότερα και φοβερότερα στο site: The Georgia Guidestones]
    Σημείωση: Προάγγελοι τoυ Guidestones ήταν το ΄Εγκλημα της χωρίς Θεό Επιστήμης, ο πόλεμος των άστρων, τα UFO, για να αρχίσουν οι πόλεμοι στο Ιράκ μέχρι και Λιβύης – Συρίας, τα CHEMTRAILS, το HAARP για Σεισμούς, Κατακλυσμούς, ο Κώδικας Διατροφής, η Κάρτα του Πολίτη και το σημερινό Παγκόσμιο Χρέος (59,09 ΤΡΙΣ Δολάρια) του συνόλου των ΚΡΑΤΩΝ της ΓΗΣ, στους Διεθνείς Τοκογλύφους που έβαλαν δικούς τους ανθρώπους στις περισσότερες Κυβερνήσεις για να επιμηκύνουν τα χωρίς αντίκρυσμα ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΧΡEH των Λαών στο διηνεκές. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
    Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχει υποχρέωση να καταγράψει όλα τα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κινήματα,ενώσεις κλπ ώστε να υπάρξει η πολυπόθητη ΣΥΝΕΝΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ απανταχου της ΓΗΣ για κατάργηση της ΝΤΠ πριν εφαρμόσει το σκοπό της, δηλαδή τη δολοφι\ονία 6 δις ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή