Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απόφαση που αδύνατον να υπαγορεύεται από τα ελληνικά γεωπολιτικά συμφέροντα στην περιοχή και οδηγεί σε ακόμα πιο δυσχερή και απομονωμένη θέση την χώρα, προχώρησε το Ελληνικό (;) υπουργείο των Εξωτερικών.

Έπειτα από την αναγνώριση έστω και έμμεσα της περιοχής του Κοσόβου ως ξεχωριστής κρατικής οντότητας, μέσω της ίδρυσης γραφείου εμπορικών σχέσεων με το καθεστώς της περιοχής.
Οι κινήσεις της Ελλάδος υπό κατοχή στην γεωπολιτική σκακιέρα της περιοχής, μόνον σε βάρος της χώρας μπορούν να αποβούν για ακόμα μια φορά αν συνεχιστούν στο ίδιο κλίμα.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταδικάζει την ανεξήγητη στάση του Ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών που δρα αποδομητικά σε σχέση με χώρες όπου βάλλονται τις τελευταίες δεκαετίες λόγω της πίστης τους σε αξίες και ιδανικά όπως η ιστορική σύμμαχος, Σερβία που πλήρωσε με διαμελισμό την πατριωτική στάση των ηγετών της.
Η απόφαση αυτή αποκόπτει τις γέφυρες ίσως με την μοναδική χώρα που μας ενώνουν πολλά και ρίχνει νερό στον μύλο των μεγάλων δυνάμεων οι οποίες απεργάζονται την βίαιη αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου