Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Η ανεργία σκοτώνει την πατρίδα.



Νέο ρεκόρ σημειώνει η ανεργία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ ΣΤΑΤ που πλέον ξεπερνά το 1.500.000. Από το 2008 έως σήμερα προστέθηκαν μόνο στους καταγεγραμμένους ανέργους 1.000.000 συμπολίτες μας, αν αναλογιστεί κανείς πόσοι είναι εκτός καταγραφής και πόσοι έχουν απασχοληθεί με ελάχιστα μεροκάματα ενός μηνός ώστε να θεωρούνται απασχολούμενοι…τότε η έκταση του φαινομένου είναι απειλή θανάτου για την κοινωνία μας. 3.160 προστίθεται καθημερινά στον μακρύ οδυνηρό κατάλογο.


Στην κατάσταση αυτή που προξενούν οι επιλογές του παρελθόντος και του παρόντος, των εντολοδόχων της τρικομματικής και ασφαλώς των ξένων που ασκούν την πραγματική εξουσία, ο πολίτης εμφανίζεται απροστάτευτος από το συνδικαλιστικό κίνημα που έχει προ πολλού πεθάνει, από τον πνευματικό κόσμο που έχει από καιρού ξεπουληθεί και από τους διατεταγμένους δημοσιογράφους που αναζητούν .. τις ξένες επενδύσεις!

Η μονοδιάστατη πολιτική που με τόση συνέπεια ακολουθούν οι κυβερνώντες βυθίζει στο σκοτάδι την οικονομία. Η μείωση της κατανάλωσης, η επίθεση των κρατικών οργάνων κατά των εισοδημάτων, της περιουσίας, η συστηματική και σχεδιασμένη επίθεση κατά της μικρής και μικρομεσαίας Ελληνική επιχείρησης, 
η συρρίκνωση της εγχώριας παραγωγής και η αποθέωση των εισαγωγών, η πλήρης απουσία του κράτους τόσο στις δημόσιες επενδύσεις όσο και σε κάθε μορφή υποκίνησης της πρωτοβουλίας προς τις ελληνικές μονάδες που αυτές κυρίως συντηρούσαν την απασχόληση, η χαοτική κατάσταση στο πιστωτικό σύστημα παρά τις πολλές θυσίες των Ελλήνων για την διάσωσή του, η ασυδοσία πολυεθνικών και καρτέλ είναι μόνο ορισμένες από τις αιτίες και τις διαστάσεις του σύγχρονου δράματος.

Οι εθνικιστές μέσα από το Εθνικό Μέτωπο, έγκαιρα και τεκμηριωμένα ανέδειξαν τη φύση του προβλήματος. Η αντίδρασή μας στην σκληρή πραγματικότητα που επιβάλλουν τα διευθυντήρια πρέπει να είναι επίμονο και αποφασιστική. Η ανεργία είναι αυτή τη στιγμή ο μέγας κίνδυνος. 
Ο αναπροσανατολισμός της οικονομίας επιβάλλεται. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Μετανάστευση Ελλήνων, δημογραφικό, εθνικά θέματα, εκατομμύρια παράνομων ξένων, είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου