Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ


του "ΑΒΑΤΟΝ" 
Κλιμακώνεται η επίθεση κατά του Ελληνικού λαού μέσα από το νέο Πολυνομοσχέδιο - καρμανιόλα απ’ όπου αποκαλύπτονται χαρακτηριστικά τα σχέδια και οι στόχοι των εντολοδόχων των ξένων διευθυντηρίων.


Συνοπτικά: Με κάθε τρόπο μονιμοποιούν το χαράτσι, με τις κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και τις προσαυξήσεις στις «ληξιπρόθεσμες οφειλές», στραγγαλίζουν τις λαϊκές οικογένειες. Οι στρατιές των ανέργων πληθαίνουν δραματικά και τώρα επιπλέον με την προσθήκη των χιλιάδων εργαζομένων του δημοσίου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, βρίσκονται ένα βήμα πριν το βάραθρο εξ αιτίας των μέτρων που εξυπηρετούν αποκλειστικά τα μονοπώλια, (τα οποία συντηρούν και συντηρούνται από το σύστημα) και επιτείνουν τις χαοτικές συνθήκες που αποτυπώνονται καθημερινά στην πραγματική οικονομία.  

Οι Έλληνες εργαζόμενοι επιβάλλεται να αντιδράσουν δυναμικά με κάθε τρόπο, βάζοντας τέλος σ’ αυτή την γενοκτονία που στόχο έχει την υπεράσπιση των πλουτοκρατών και την διατήρηση των σάπιων καπιταλιστών στην εξουσία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου