Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Προκαλούν πάλι οι τούρκοι στην Θράκη.


Χάρτης με ιστορικές Ελληνικές πόλεις της περιφέρειας Θράκης για να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιανού είναι οι σκλαβωμένες πατρίδες και ποιός είναι ο ιστορικός κληρονόμος της περιοχής.

Σε γεύμα που διοργάνωσε ο σύλλογος «Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» στις 14 Ιουλίου, υψηλά ιστάμενα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης όπως ο τούρκος υπουργός μεταφορών, προέβησαν για ακόμα μια φορά σε προκλητικές δηλώσεις περί "σκλαβωμένων αδελφών και περιοχών".

Το Ελληνικό (;) ΥΠΕΞ κωφεύει για ακόμα μια φορά στα τύμπανα του πολέμου που συνεχίζουν να χτυπάνε οι τούρκοι αξιωματούχοι κατόπιν εντολής και 
η Θράκη μέρα με την ημέρα αλώνεται από τους γείτονες, βορρά σε τοις είδε συμφέροντα τα οποία εκμεταλλεύονται την απουσία του νεοελληνικού κρατιδίου των Αθηνών που το μόνο που το απασχολεί δεν είναι φυσικά η χώρα που εκποιείται και χάνεται χάριν μιας ιδιόμορφης επερχόμενης ανάπτυξης των μισθών πείνας, αλλά το πόσο πιο πολύ δουλοπρεπής θα φανεί στην κουστωδία της τρόικας και των ξένων.

Δεν είναι δυνατόν όσοι κατέστρεψαν την χώρα επί δεκαετίες, να αυτοαποκαλούνται σωτήρες της σήμερα και να μπλέκουν, με την ανικανότητα τους, και την Ελληνική Θράκη σε περιπέτειες.

Ας αποφασίσει ο Ελληνικός λαός επιτέλους να στείλει όλους τους προσκυνημένους σπίτια τους.




ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΞΑΝΘΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου