Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η παραπληροφόρηση για την ανέγερση τεμένους συνεχίζεται

του Δημήτρη Γκίκα
Υπ. Διδάκτωρα Πολιτικής Φιλοσοφίας
Δ/ντή Επικοινωνίας και Τύπου του Εθνικού Μετώπου

Σε άρθρο της Καθημερινής της Κυριακής της 4ης Αυγούστου, γίνεται αναφορά στο παρασκήνιο των άγονων διαγωνισμών για το τζαμί (όπως εσφαλμένα και εσκεμμένα αποκαλείται το υπό ανέγερση τέμενος στον Βοτανικό). Το άρθρο κάνει λόγο για… δήθεν «παιχνίδια» των κατασκευαστών (υπονοώντας προφανώς ότι η μη προσέλευση των εταιρειών οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα), ώστε να «ανέβει» το κόστος της ανέγερσης.


Το Εθνικό Μέτωπο ( το οποίο, βέβαια «φωτογραφίζει» το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά δεν αναφέρει ξεκάθαρα για προφανείς λόγους ) αποτέλεσε τον πρώτο – και στην πορεία, τον μόνο – πολιτικό φορέα που σήκωσε το λάβαρο κατά του τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού. Στήριξε τις αντιδράσεις των Ανεξάρτητων Κατοίκων και διαφόρων συλλόγων της περιοχής (όπως του «Αθηνά» με πρωτοστατούσα την κ. Π. Μπελιά, του «Λυκαβηττού» με επικεφαλής τον κ. Μ. Μουσσού, εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθηνών κ.ά), συνέδραμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις τους, αποτέλεσε τον πολιτικό βραχίονα στις προσπάθειες παρεμπόδισης των καταθέσεων προσφορών από τις κατασκευαστικές εταιρείες.
Η δυναμική αυτή αντίδραση ήταν τόσο ουσιαστική, ώστε τελικά και οι τρεις διαγωνισμοί κρίθηκαν άγονοι. Αυτό και τίποτε άλλο! Παιχνίδια παίζουν οι μεγάλες εταιρείες, η κυβέρνηση (που, σύμφωνα με το άρθρο θα επαναλάβει το διαγωνισμό με παρέκκλιση, ώστε να συμμετάσχουν μόνο μεγάλες εταιρείες) και όσοι στοχεύουν στην Ισλαμοποίηση της περιοχής! Παιχνίδια δεν παίζουν ούτε οι κάτοικοι που απειλούνται ευθέως από τη σχεδιαζόμενη Ισλαμοποίηση, ούτε οι Σύλλογοι που αντιλαμβάνονται το σοβαρότατο κίνδυνο της εξάπλωσης της Σαρίας στη χώρα μας, ούτε το Εθνικό Μέτωπο που, πολιτικά, σήκωσε έναν αγώνα στις πλάτες του μόνο του! Ούτε, βέβαια όσοι αντιδράσαμε, το κάναμε επειδή… δήθεν αρνούμαστε το δικαίωμα κάποιων «άλλων» να προσεύχονται σε «επίσημο» τόπο!

Η παραπληροφόρηση και οι μισές αλήθειες δεν κάμπτουν το φρόνημα του Εθνικού Μετώπου. Είμαστε μπροστά στους αγώνες των Ελλήνων, είμαστε απέναντι στους επιβουλευτές της Εθνικής μας ταυτότητας και κυριαρχίας!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου