Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Περιοδεία στη Δ.Ε.Θ, Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, Περιοδεία στη Θράκη, Εγκαίνια στην Ξάνθη


Από την Βόρεια Ελλάδα ξεκινάει το Εθνικό Μέτωπο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του με στόχο την ενημέρωση του Ελληνικού λαού σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αρχηγό του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστα, συνοδευόμενο από μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος, θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 
θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο ξενοδοχείο  Imperial Pallas το οποίο βρίσκεται στην οδό Αντιγονιδών 13 στο κέντρο της πόλης.
Κεντρικός ομιλητής  θα είναι ο Αρχηγός του Εθνικού Μετώπου με θέμα: 
"Η Ελληνική Απάντηση στην Κρίση".
Παράλληλα, θα αναλυθούν και οι πολιτικές θέσεις του κινήματος.
Στην εκδήλωση θα απευθυνθούν  χαιρετισμοί μεταξύ των οποίων,
του  περιφερειακού Διοικητή Μακεδονίας  - Θράκης  και μέλους του Π.Γ 
Γιάννη Κουριαννίδη και του Γραμματέα της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης 
Σωτήρη Αντωνιάδη.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το κλιμάκιο θα επισκεφτεί  τον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ. όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τον επαγγελματικό κόσμο.    

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του Εθνικού Μετώπου θα περιοδεύσει στους ακριτικούς νομούς της Θράκης, όπου το κίνημά μας γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη

Ειδικότερα:

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους συναγωνιστές των τοπικών πυρήνων και  θα παραχωρηθούν συνεντεύξεις σε τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Την ίδια ημέρα στην Ξάνθη, στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος» στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με ομιλία του Αρχηγού  του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστα.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των Γραφείων της Οργάνωσης Ξάνθης και στην συνέχεια θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.    

Η διαρκής άνοδος του Εθνικού Μετώπου και η Οργανωτική του εξάπλωση είναι γεγονότα αδιαμφισβήτητα που αποτυπώνονται καθημερινά σε ολόκληρη την επικράτεια.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου