Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μια νέα εποχή ξεκίνησε - Εντυπωσιακά εγκαίνια για τα νέα γραφεία του Εθνικού Μετώπου! - Ομιλίες BINTEO

Μ.Κώνστας, Γ.Κατσουράκης, Π.Ταρναράς, Γ.Βεργιάννης

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση εγκαινίων των νέων του γραφείων, στην οποία η παρουσία εκατοντάδων πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το Εθνικό Μέτωπο δήλωσε δυναμικό «παρών» στο πολιτικό σκηνικό. Τα νέα γραφεία του Κινήματος, στη Λ. Συγγρού 40 – 42 αποτελούν πλέον το σημαντικότερο σταυροδρόμι του Ελληνικού Εθνικισμού στην Ελλάδα!



Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό. Κατόπιν, το λόγο έλαβαν εξέχοντα μέλη του Κινήματος, όπως το ιστορικό στέλεχος, Γιώργος (Πεισίστρατος) Ταρναράς, Ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας και Θράκης του Εθνικού Μετώπου αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επικεφαλής του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική" Γιάννης Κουριανίδης, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου Γιάννης Βορδόχειλας και Νίκος Μπογονικολός, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Καρδαράς και ο Διευθυντής Οργανώσεως Γιώργος Βεργιάννης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκδότης Γιάννης Σχοινάς.


Η βράβευση του Π.Δάκογλου από το Εθνικό Μέτωπο και τον Μ.Κώνστα.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γ. Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου, Μάνος Κώνστας. Στην ομιλία του ο Γ. Γραμματέας τόνισε ότι τα εγκαίνια των νέων γραφείων αποτελούν πολιτικό γεγονός, καθώς μια εποχή τελείωσε και μια άλλη περίοδος για το Κίνημα ξεκινά, με έντονα πλέον τα στοιχεία εξωστρέφειας. Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς νεοαποικισμού, ξεκαθάρισε ο κ. Κώνστας, και για κάθε εθνικιστή το πρώτιστο σημείο αναφοράς και του αγώνα είναι η προσπάθεια ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας. Τελειώνοντας, ο κ. Κώνστας ανέφερε ότι η οικονομική εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας είναι πια ένα αναμφισβήτητο γεγονός, το σύνολο του πολιτικού κόσμου έχει πλέον παραδοθεί σε ξένα συμφέροντα και γι’ αυτό το λόγο χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι όχι απλώς να διαφωτίσουμε τον Ελληνικό λαό, αλλά να απελευθερώσουμε τη χώρα από την κατοχή στην οποία βρίσκεται. Το δίλημμα, λοιπόν είναι πλέον το εξής: Εθνικισμός ή ραγιαδισμός!

Η τελετή έκλεισε με τη βράβευση του παλαιού αρχηγού του ΕΝΕΚ κ. Πολύδωρου Δάκογλου για τη συνολική προσφορά του στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και απλοί πολίτες που εξεπλάγησαν ευχάριστα από την ποιότητα της εκδήλωσης και τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις που διατυπώθηκαν από όλους τους ομιλητές.



Είναι πλέον ξεκάθαρο πως για το Εθνικό Μέτωπο ξεκινά μια εντελώς νέα περίοδος, δυναμική, εξωστρεφής και πολυσήμαντη για την ίδια τη χώρα! Οι Έλληνες Εθνικιστές αισθανόμαστε πλέον την ευθύνη να πέφτει στους ώμους μας, την ευθύνη να ελευθερώσουμε τη χώρα από την κατοχή στην οποία βρίσκεται. Κι αυτή την ευθύνη δεν την αποποιούμαστε! 
Αντίθετα, έχουμε το σθένος και την πολιτική βούληση να τη σηκώσουμε και να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο της ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας!


Παρακολουθείστε παρακάτω το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης και τις ομιλίες των συναγωνιστών. 

Αποσπάσματα των ομιλιών από τα εγκαίνια

Γιώργος Ταρναράς - Πεισίστρατος μέλος του Εθνικού Συμβουλίου

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Γιάννης Βορδόχειλας

Ο χαιρετισμός και το μήνυμα του συναγωνιστή και εκδότη (ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ) 
Γιάννη Σχοινά 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου