Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σάλος από την Αφίσα του Εθνικού Μετώπου


Πραγματικός σάλος έχει δημιουργηθεί από την αφίσα που κυκλοφόρησε το Εθνικό Μέτωπο μέσω της οποίας καυτηριάζει την απαξίωση των ηθών και την πολιτιστική υποτέλεια που επιβάλλουν οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης μέσα από μια κοινωνία «πουρέ» που ονειρεύονται και προπαρασκευάζουν.

Η συγκεκριμένη αφίσα του Εθνικού Μετώπου, πέρα από το γεγονός ότι γέμισε τους δρόμους της χώρας, κυριολεκτικά ταξίδεψε σε όλο
τον κόσμο, αφού τόσο τα διαδικτυακά μέσα όσο και ο τύπος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δεν κατάφεραν να την αγνοήσουν.

Σήμερα ειδικά, ακόμα και τα Γερμανικά ΜΜΕ (εφημερίδες και site) ασχολούνται με την στάση του Εθνικού Μετώπου σε ζητήματα που επηρεάζουν τα ήθη και τον πολιτισμό.

Παραθέτουμε στην συνέχεια εικόνα του Γερμανικού GMX, καθώς και την σχετική Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου: 




Ενάντια στη παρακμή-Ευρώπη εθνικιστική

Εικόνες ντροπής αυτές της τελευταίας Eurovision, είναι δηλωτικές των προτύπων της παρακμής που θέλουν να επιβάλλουν στην κοινωνία της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης.

Η επίθεση στην οικογένεια και σε όλες τις παραδοσιακές αξίες που οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.
Όμως η απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν μια ερμαφρόδιτη ανθρωπότητα , θα είναι τε ποσοστά των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων στις εκλογές της 25ης Μαίου. Μια νέα Ευρώπη γεννιέται απέναντι σε αυτή των εμπόρων και των παρακμιακών, και θα είναι αυτή των εθνικιστών.

Στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Αυστρία και σε πολλές άλλες χώρες, τα εθνικιστικά κόμματα είναι δημοσκοπικά στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση.

Στην πατρίδα μας, ο συνομιλητής τους που είναι το Εθνικό Μέτωπο, σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ξεπερνά το 1%.

Μία πολύ ενθαρρυντική ένδειξη για την πρώτη συμμετοχή στα κοινά του σχηματισμού αυτού. Ο αγώνας του Εθνικού Μετώπου όμως δε σταματά στις 25 Μαίου αλλά τότε ξεκινά ενάντια σε όσους θέλουν την εθνική, οικονομική αλλά και ηθική εξαθλίωση της Ελλάδας μας.

Γιώργος Βεργιάννης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Εθνικού Μετώπου 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου