Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Κλιμακώνεται ο Αγώνας κατά της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα


Ψηφίστηκε τελικώς η τροπολογία που επανακαθορίζει πολεοδομικά στοιχεία και εκκρεμότητες, προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, το οποίο σημειωτέον, χρηματοδοτείται με 960.000 ευρώ από το πάσχον ελληνικό κράτος…
Η τροπολογία ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, και το ΚΚΕ, ενώ καταψηφίστηκε από την Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ.

Στεκόμαστε φυσικά:  
α) στην χλιαρή αντιμετώπιση του θέματος από τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι όχι μόνο κόκκινες γραμμές δεν τήρησαν, αλλά δεν έκαναν και το παραμικρό -ενώ μπορούσαν-,  προκειμένου να αποσυρθεί η συγκεκριμένη τροπολογία.
Β) στην Χρυσή Αυγή, η οποία αρκέστηκε στην διατύπωση της διαφωνίας της αποκλειστικά και μόνο με την  καταψήφιση της τροπολογίας, χωρίς καμία άλλη ενέργεια.
Θυμίζουμε, τις  δια στόματος Γ.Γ. δεσμεύσεις της, πριν τις εκλογές του 2012, ότι θα αντιδρούσε και θα κατέβαζε τον κόσμο στα πεζοδρόμια, θα υπερασπιζόταν τα συμφέροντα του λαού, της Πατρίδας  κλπ, κλπ.
Ευφάνταστα σενάρια και πολιτικάντικες εξαγγελίες προς επίρρωση των επιφυλάξεών μας…
   
Το Εθνικό Μέτωπο, πρωτοπορεί στις κινητοποιήσεις ενάντια στην ανέγερση του τεμένους από την πρώτη στιγμή που ετέθη το ζήτημα.
Πρώτο απ’ όλους, με ενημερωτικές δράσεις στις γειτονιές, με διανομές φυλλαδίων, με αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με συνεντεύξεις, με διαμαρτυρίες, με παραστάσεις  στο ΣτΕ και με κορυφαία την συγκέντρωση στο μετρό του Ελαιώνα, σήκωσε τη σημαία του αγώνα και τώρα, κλιμακώνει τις δράσεις του μπαίνοντας στην τελική ευθεία της αντιπαράθεσης, με ότι αυτό συνεπάγεται…


Από το Γραφείο Τύπου  

2 σχόλια:

  1. Αντε παιδιά να κόψουμε καμμιά ψήφο απο την Χρυσή Αυγή..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αγώνας μας είναι για την σωτηρία της Πατρίδας κι όχι για μικροκομματικές σκοπιμότητες...

      Διαγραφή