Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Απελευθέρωση από την διπλή κατοχή

Η Κύπρος υποφέρει από διπλή κατοχή.
Το βόρειο τμήμα της επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας κατέχεται από τους τούρκους εισβολείς και τους “τουρκοκύπριους” συνεργάτες τους.
Το νότιο τμήμα της επικράτειας μας κατέχεται από την ληστρική τραπεζοκρατική ολιγαρχία που στηρίζεται από το πολιτικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού .

Και οι δύο κατοχές είναι εξίσου απεχθείς και καταστροφικές για τον κυπριακό ελληνισμό.
Δυστυχώς όμως και ο λαός ευθύνεται για αυτή την κατάσταση. Ευθύνεται για την ταξική τυραννία στο νότο και την υποχώρηση των προδοτών στην τουρκική κατοχή.
Η μόνη ελπίδα είναι να υπάρξουν κάποιες επαναστατικές δυνάμεις που μέσα από τον αγώνα της σύγκρουσης και της διαφώτισης να αλλάξουν την συνείδηση του λαού και να τον οδηγήσουν σε μια πορεία απελευθέρωσης και από τις δύο κατοχικές δυνάμεις.
Η απελευθέρωση από την τουρκική κατοχή δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί αν δεν πέσει το κάστρο της προδοσίας και της ταξικής τυραννίας στην νότια επικράτεια μας.
Χωρίς αυτή την συντριβή της ντόπιας νότιας κατοχής η τουρκική κατοχή στο βορρά θα επεκταθεί σε ολόκληρη την Κύπρο μέσα από το συνεταιριστικό σχέδιο που ετοιμάζουν που θα ολοκληρώσει τις εμπράγματες υποχωρήσεις και εν τέλει θα υποτάξει την πατρίδα στην γεωπολιτική τουρκοκρατία αρχικά και στην συνέχεια στον πλήρη εκτουρκισμό της.

Προειδοποιήσεις πάντα υπήρχαν στην ιστορία μας που εσπάρησαν σε άγονες ψυχές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου