Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

29 Αυγούστου. Ημέρα νίκης του Ελληνικού έθνους.


Η τελική επικράτηση των εθνικών δυνάμεων κατά των κομμουνιστών, που απειλούσαν την πατρίδα με την υποκίνηση των βόρειων γειτόνων, είναι μια κορυφαία ιστορική στιγμή για την πορεία του Ελληνισμού. Η ιστορική δικαίωση των δυνάμεων της πατρίδας που έδωσε σκληρές μάχες κατά των συμμοριτών, δεν έχει αγγίξει τους πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος που επιλέγουν τη λήθη, την πολιτική των ίσων αποστάσεων ή ακόμα χειρότερα την "δικαίωση" των εγκληματιών και των προδοτών.

Οι ιδεολογικοί απόγονοι των συμμοριτών και των συνοδοιπόρων αλλά και οι σύγχρονοι εφιάλτες της παγκοσμιοποίησης και του φιλελευθερισμού, επιδιώκουν την αποσιώπηση της ιστορίας, προκειμένου να οικοδομήσουν την έρημη χώρα της αγοράς.


Δεν ξεχνάμε τις θυσίες εκείνων που σταμάτησαν τους δολοφόνους και τους προδότες. δεν ξεχνάμε τους τόπους θυσίας των Ελλήνων στου Μακρυγιάννη, στο Μελιγαλά, στο Αγιονόρι, στη Στημάγκα, στο Κλίμα Δωρίδος, στην Ούλεν, στους αναρίθμητους τόπους μαρτυρίου. Δεν ξεχνάμε τις αποφάσεις της 5ης Ολομέλειας του ΚΚΕ που εκχωρούσε την Μακεδονία. Δεν ξεχνάμε τους φόνους, τους τραυματισμούς, την καταστροφή της Ελλάδας και τα χρόνια υπανάπτυξης που την βύθισαν με την εξέγερση τους οι ξενοκίνητοι κομμουνιστές.

Η νίκη του Ελληνικού εθνικού στρατού έγινε απέναντι σε έναν στρατό που αποτελούταν κατά 70% τουλάχιστον από αλλοεθνείς, ήταν μια μεγαλειώδης εθνική νίκη και έπρεπε να την τιμούμε σε κάθε σημείο της Ελληνικής γης.

Ο ένδοξος αγώνας του στρατού και του λαού κατά των εχθρών της πατρίδας που κράτησε χρόνια και υπονόμευσε τις εθνικές διεκδικήσεις, είναι ένα μεγάλο μάθημα για τις επιδιώξεις των πολιτικών δυνάμεων που θέτουν την Ελλάδα σε δεύτερη μοίρα έναντι των συμφερόντων ή των ιδεοληψιών τους.
Οι νεκροί του αγώνα είναι Αθάνατοι.
Ζήτω το Έθνος.

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου