Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Λίγο πριν το τέλος...


Είμαστε υπεύθυνοι για τον αργό θάνατό μας, όμηροι μιάς παράλογης μοίρας που μας θέλει σκλάβους (όχι των επικυρίαρχων) αλλά των υπηρετών τους - αυτών του δημοσίου τομέα - που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και αλλάζουν ιδεολογίες σαν τα πουκάμισα...
Πληρώνουμε σε ένα μήνα όσα θα πληρώναμε σε ένα χρόνο απο τους κόπους μας και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε την πολιτειακή αλητεία να μας βγάζει ειρωνικά την γλώσσα, να μας κουνά το δάκτυλο, να φοβερίζει με θεούς δαίμονες και πολέμους.

Ώς αντίτιμο (ανταποδοτικότητα φόρων το λένε) εισπράττουμε ύβρεις και χλευασμό από όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους ανώμαλους που πληρώνουμε έτσι - γιατί το λέει ο Νόμος.

Μείναμε ελάχιστοι οι εργαζόμενοι... (οι περισσότεροι "δουλεύουν" αμειβόμενοι ως συνδικαλιστές). Γιατί έτσι προβλέπει ο Νόμος.
Διώξαμε εργοστάσια ναυπηγεία εταιρίες και - στο Θεό που προσκυνάτε: - 350000 χιλιάδες πτυχιούχους επιστήμονες που ήσαν άνεργοι εδώ. Διότι έτσι προβλέπουν οι Νόμοι της "αγοράς"... Και κρατήσαμε έμμισθο τον Καρανίκα τον Φίλη και την Καρακαλτάκα που πήγε ξεβράκωτη στο Μαξίμου για κωλοτριψίματα με την φάρα των πούστηδων Εβραίων.
Οι Αλβανοί μας σκοτώνουν καθημερινά... Οι υπάνθρωποι από την Ασία βιάζουν τις γυναίκες μας... Κι εμείς τρέχουμε να καλέσουμε την αστυνομία (παίρνοντας -με μια διεστραμμένη αίσθηση ευχαρίστησης- μάτι τον βιασμό.)
Δεν άκουσα να γίνεται φόνος για την προσβολή της τιμής και της υπόληψης κανενός. Δεν άκουσα να λιντσάρεται κάποιος ντόπιος ή ξένος βιαστής ή ληστής ηλικιωμένων...
Δεν είδα να καίγεται κάποιο κρατικό κτίριο μια εφορία ένα γαμημένο νοσοκομείο γεμάτο αρρώστια και φερτό θάνατο...
Δεν άκουσα να ξυρίσαμε κάποιον Παπα-τράγο για τις δηλώσεις και τις προδοτικές του (Για την Ορθοδοξία) πράξεις...

...Χτες πέθανε ένας (ο τελευταίος ) τολμών Ήρωας...
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ. Δεν είδα να γεμίζουν τα μπαλκόνια με σημαίες μεσίστιες... Ούτε οι δρόμοι από τους ευεργετηθέντες (και είναι τόσοι πολλοί - Μωρή Φωτίου τ' ακούς-...Αλήθεια από πού οικονόμησε ο πατέρας του Τσίπρα τα λεφτά για να κάνει τον γιό του Αλήτη Πρωθυπουργό με πτυχίο;)
Τα στρατόπεδα του εχθρού είναι στις αυλές μας κι εμείς ψάχνουμε για υποβρύχια στο Αιγαίο...

Δειλοί ξεμωραμένοι φοβισμένοι δεν τολμάμε να δηλώσουμε ανοιχτά τον πατριωτισμό μας τρέμουμε μη και μας αποκαλέσουν Εθνικιστές μη και στοχοποιηθούμε από τους αλήτες της σκιάς της εξουσίας...
Σε λίγο θα έλθει το τέλος... Μην ανησυχείτε θα πάρουμε τα όπλα αλλά ετεροχρονισμένα ... Μόνο που αντί να τα τιμήσουμε έστω και την ύστατη στιγμή, θα τα στρέψουμε στον εαυτό μας.
Διότι κατά βάθος γνωρίζουμε όλοι ποιός φταίει!
(Και είμαστε τόσοι πολλοί)


Δημήτρης Δρούκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου