Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση κατά των Ελλήνων από το ΠΑΣΟΚ & υπερεθνικά κέντρα εξουσίας

Κυβέρνηση κατά ιδιοκτητών ακινήτων, δηλαδή κατά του 80% του ελληνικού λαού! Με ένα μέτρο μόνο! Το νεοφιλελεύθερο αστικό κράτος, επιτίθεται με μανία κατά της ελληνικής αστικής τάξης. Ιδεολογικοπολιτικός κανιβαλισμός; Ναι. Όμως, αν δεν υπήρχε η απόπειρα να εκδιωχθούν οι Έλληνες και να βρεθούν νέα φτηνά εργατικά χέρια, δηλαδή λαθρομετανάστες, τον βραχίονα αυτόν της παγκόσμιας διακυβέρνησης, μπορεί κάποιοι και να γελούσαν. Όμως, εδώ είναι φανερό ότι κάποιοι βάλλουν κατά των Ελλήνων, συστηματικά, ώστε να τους εξοντώσουν οικονομικά και κοινωνικά. Ένας εργαζόμενος ανά σπίτι, είπε ο πρωθυπουργός, προκαλώντας τους πάντες!

Το νέο χαράτσι επί των ακινήτων και μάλιστα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, θέτει σε κίνδυνο τα ιδιοκτησιακά κεκτημένα και δικαιώματα των Ελλήνων. Οι οποίοι, δεν έχουν πια πολλές επιλογές, εκτός βέβαια της εξέγερσης. Αν λοιπόν δεν «τους κάνει» ή δεν τους συγκινεί η τελευταία επιλογή, έχουν τις εξής άλλες: να σκύψουν το κεφάλι και να μη διαμαρτύρονται, ή να μεταναστεύσουν. Αυτή φαίνεται να είναι η (ανησυχητική) επιλογή κάποιων Ελλήνων νέων, που υποθηκεύει όμως το μέλλον της χώρας. Είναι και μια «απολίτικη» επιλογή, με βάση το ατομικό συμφέρον και τα προστάγματα των αναγκών που δημιουργούν τα ορμέμφυτα για προσωπική επιβίωση.

Είναι καιρός να ενσωματώσουμε μια νέα «επαναστατική» κουλτούρα. Η φυγή στο εξωτερικό, δεν αποτελεί παρά προσωπική «λύση» (και μάλιστα καθόλου εγγυημένη για τα αποτελέσματά της). Η αποχή από τα δρώμενα, επίσης δεν είναι λύση. Αν όλοι κατεβούμε στο πεζοδρόμιο, τότε θα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την εξουσία και θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Όμως, πρέπει να πιστέψουμε στις ΕΘΝΙΚΕΣ μας δυνάμεις, να πιστέψουμε στη διάθεση για συλλογική ΕΘΝΙΚΗ δράση, στη διάθεση για ανάληψη ΕΘΝΙΚΩΝ και μαζικών πρωτοβουλιών. Με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των Ελλήνων και όχι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ή όποιας άλλης νεφελώδους «προτεραιότητας» των χαρτογιακάδων της ΕΕ ή των εγχώριων εθνομηδενιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου