Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ (Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ Κυριακή 3 Απριλίου 2011)


 Ο Νίκος Κούνδουρος μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι του από τέσσερις αλλοδαπούς Ξεσπάει σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Το Βήμα" της 3ης Απριλίου 2011.

Ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης με τις αριστερές καταβολές, δεν αντέχει άλλο τα παραμύθια, βλέπει την αλήθεια κατάματα και δηλώνει: 

Σήμερα ο τρομοκράτης έχει όνομα, επίθετο και Α.Φ.Μ. 

"Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη αυαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει να πιεί ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμαόλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα."

"Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της σαν την πουτάνα που ανοίγει τα πόδια της. 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι  Έλληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως έγινε."

Τα σχόλια είναι περιττά... 

1 σχόλιο: