Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν ο Καμίνης ανακάλυψε την ... Αθήνα!



              
Την κατάσταση της Αθήνας φαίνεται ότι ... ανακάλυψε ξαφνικά ο Δήμαρχός της κύριος Καμίνης. Και έκανε λόγο για γενικευμένη ανασφάλεια τονίζοντας μάλιστα, ότι ο πληθυσμός της Αθήνας μειώνεται γιατί ο κόσμος επιστρέφει στα χωριά. Το γεγονός ότι είναι Δήμαρχος της πόλης και όχι ένας ... αντικειμενικός παρατηρητής από το United States όμως δεν φαίνεται να το έχει ακόμη καταλάβει όμως.


«Οι άνθρωποι φεύγουν από την Αθήνα και κατευθύνονται άλλοι στα προάστια και άλλοι στα χώρια τους. Αυξάνεται όμως και ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων με αποτέλεσμα η Αθήνα να ερημώνει και να γερνάει» ανέφερε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι.

«Υπάρχει γενικευμένη ανασφάλεια στους δήμους. Η δημοτική αστυνομία δεν είναι πραγματική αστυνομία. Η παρανομία, η πορνεία είναι δουλειά της αστυνομίας. Τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας αδειάζουν» υπογράμμισε ο κ. Καμίνης και εξήγησε πως τα οικονομικά του δήμου είναι ιδιαίτερα πιεσμένα: «Η οικονομική κατάσταση του δήμου είναι δύσκολη. Καταστήματα κλείνουν, άνθρωποι φεύγουν και έτσι μειώνονται και τα δημοτικά τέλη. Παρ’ όλα αυτά δεν τα αυξήσαμε αλλά προσπαθούμε να πάρουμε ευρωπαϊκά προγράμματα».

Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων εξήγησε ότι μέσα στον Οκτώβριο, στο πλαίσιο του σχεδίου αναμόρφωσης, «θα αρχίσει να καθαρίζει το κέντρο από τους τοξικοεξαρτημένους με τη μεταφορά των υποκαταστημάτων του ΟΚΑΝΑ».

Μα αυτό είναι "ρατσιστικό" Δήμαρχέ μου! Σε λίγο ίσως φθάσεις σε σημείο να πείς, ότι για να ξαναπάρουν ζωή οι γειτονιές της Αθήνας που έχουν μετατραπεί σε γκέτο, θα πρέπει να φύγουν και οι χιλιάδες ασιατών και αφρικανών που τις έχουν πλημμυρίσει. Αλλά αυτά κάνουν ... τζιζ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου