Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο


Ενώ οι Τούρκοι εξελίσσουν σταθερά το σχέδιό τους, οι εδώ υπάλληλοι της Νέας Τάξης, οι Πουθενάδες,  περιμένουν την Ιουδαϊκή βοήθεια ή το φιλί του Ιούδα;
 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις τις τελευταίες ώρες μεταφέρθηκαν στην Κύπρο με μεταγωγικά αεροσκάφη C 130 στην προσπάθεια της Άγκυρας να δείξει ότι εννοεί τα όσα λέει και τις απειλές της. Θέλει να τονίσει η Τουρκία ότι δεν θα διστάσει να επιχειρήσει ξανά στην Κύπρο κι αυτό προσπαθεί να το κάνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση.


Οι Τούρκοι θεωρούν ότι το πλέον αδύναμο σημείο αυτής της τριμερούς «συμμαχίας» (Ελλάς - Κύπρος – Ισραήλ) θα υποκύψει σ’ αυτόν τον στρατιωτικό εκβιασμό και θα αποδεχθεί τις Τουρκικές πιέσεις για την ύπαρξη δύο αυτόνομων κρατών στην Κύπρο. Γεγονός που θα αναστέλλει – ακυρώνει τις υπάρχουσες συμφωνίες για τις έρευνες και την άντληση πετρελαίου και φυσικού αερίου στις υποθαλάσσιες περιοχές των ΑΟΖ της Μεγαλονήσου.

Την ίδια ώρα ο Χριστόφιας ετοιμάζεται για τα ραντεβού του στην Αμερική όπου εκτός των άλλων θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμή του η  Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή, τηρώντας το πρωτόκολλο αυτής της αγαστής συνεργασίας μεταξύ… ομοίων.

Από την άλλη, ο έτερος Καππαδόκης, ο δικός μας ΓΑΠ,  ματαίωσε την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και επιστρέφει στην Ελλάδα εσπευσμένως χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινωθεί οι λόγοι αυτής της μεταβολής.
Προφανώς αυτοί αφορούν σε εμπλοκή για την 6η δόση ως προς το… οικονομικό πεδίο, όμως υπάρχουν και άλλοι που είναι αλληλένδετοι των καταστάσεων στα Εθνικά θέματα τα οποία για άλλη μια φορά εξελίσσονται κάτω απ’ το τραπέζι σε καθεστώς μυστικής διπλωματίας και καθορίζονται από πρόσωπα και παράγοντες ανάξιους εμπιστοσύνης.
Τόσο αναξιόπιστοι, που συνεχίζοντας να εκτελούν «εντολές άνωθεν», ακόμα και εν πτήσει αλλάζουν το πρόγραμμά τους κατ’ απαίτηση και εντολή, χωρίς καν να γνωρίζουν πού κατευθύνονται, αιφνιδιάζοντας ακόμα κι εκείνους που συντάσσουν τις ανακοινώσεις για τα δικά τους ΜΜΕ.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κρίσιμη ώρα για την Πατρίδα, που υποτίθεται πως απαιτείται Εθνική Ενότητα, Ομόνοια και Αποφασιστικότητα.
Το πόσο εννοούν αυτά που λένε οι ίδιοι και απευθύνουν στον Ελληνικό λαό, το βλέπετε μόνοι σας.

Εμπαιγμός στα πάντα ακόμα και την ύστατη ώρα…   


Γιώργος Βεργιάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου