Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναμενόμενες αλλά καθόλου ελπιδοφόρες 
οι προγραμματικές δηλώσεις

Η κυβέρνηση που συστήθηκε κατόπιν εντολής των δανειστών προκειμένου να διαχειριστεί την ελληνική χρεοκοπία που ήδη συντελείται, παρουσίασε με την πλήρη συμφωνία των κομμάτων του πολιτικού συστήματος το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Ένα πρόγραμμα που αποτελεί συνέχεια του προηγουμένου και δεν υπόσχεται παρά κόπο, αγωνία και εξάρτηση.

Παραμένει στην λογική ότι καμία άλλη πορεία δεν είναι εφικτή παρά μόνο η παραμονή στην ευρωζώνη με τους όρους που μας υπαγορεύονται. Δεν απαντάει στο αδιέξοδο ανταγωνιστικότητας με δεδομένες τις συνθήκες, αναφέρει ως πρόβλημα την πιθανή δραχμοποίηση του χρέους και τον πληθωρισμό ενώ είναι τουλάχιστον παράλογο να αποδεχτεί η Ελλάδα το χρέος σε μια τέτοια εξέλιξη ο δε πιθανός πληθωρισμός θα είναι ασφαλώς μικρότερο πρόβλημα από την ανυπαρξία χρημάτων, δεν παρέχεται καμία δυνατότητα ανάπτυξης ή αντιμετώπισης της ανεργίας.

Αυτή την Ελλάδα της πλήρους εξάρτησης, έτοιμη να υποδεχτεί τις συμμορίες των «επενδυτών», γονατισμένη από την εγκληματικότητα, την ανεργία, την φτώχια, προετοιμάζει η νέα κυβέρνηση που, ας μην ξεχνάμε, την συγκροτούν: Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ.

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου