Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αντίσταση στο νόμο Εξάμβλωμα


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αντίσταση στο νόμο Εξάμβλωμα

Είπανε, ότι αυτή η κυβέρνηση έγινε για να διαχειριστεί την κρίση.
Είπανε, ότι έγινε για να εισπράξει κάποιες δόσεις από την Ε.Ε. και θα έχει περιορισμένο χρόνο κι ακόμα πιο περιορισμένες αρμοδιότητες.

Πριν όμως καλά-καλά κλείσει ένα μήνα ζωής, βλέπουμε ν’ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου τόσο στα Εθνικά μας θέματα, όπως με το Μακεδονικό, όσο και με πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως είναι η κατάθεση στη Βουλή του νέου αντιρατσιστικού νόμου.

Ίσως το τίμημα για να πάρουμε αυτές τις περίφημες δόσεις από τους διεθνείς τοκογλύφους να είναι η ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος των Εβραίων και όχι αυτού των Αρμενίων ή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, αλλά και η φίμωση κάθε φωνής που αντιδρά στον εποικισμό της Ελλάδας από τις ορδές μεταναστών.

Ο καινούργιος αντιρατσιστικός νόμος, άσχετο το αν ψηφιστεί ή όχι, είναι στην πράξη ανεφάρμοστος. Γιατί βρίσκει απέναντί του το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, που δεν θέλει κανέναν διεθνή κηδεμόνα να της λέει τι να κάνει, αλλά κι επειδή έχει συνειδητοποιήσει το έγκλημα που γίνεται εις βάρος της με την λαθρομετανάστευση.

Οι Εθνικιστές, εκφράζοντας την Εθνική Αντιπολίτευση του λαού μας, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε την οριστική ταφόπλακα σε όσους θέλουν να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή.


Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου