Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Της Ελένης Παπαδοπούλου

1) Γιατί κάποιοι επιτήδειοι «ξεχνούν» το πρόθεμα «ΛΑΘΡΟ». Σ’ αυτούς τους λαθρο-μετανάστες (παράνομους δηλαδή) αναφερόμαστε και δε θεωρούμε πως χρήζει εξήγησης το γιατί δε θέλουμε το παράνομο στη χώρα μας. Αυτό από μόνο του θα ήταν αρκετός λόγος. 

2) Γιατί εισέρχονται μαζικά στην Ελλάδα, σε αριθμούς πολύ μεγαλύτερους απ’ αυτούς που μπορεί η χώρα μας να αντέξει, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να υπάρξει κανένας έλεγχος και καμία πρόνοια ούτε για ‘κείνους ούτε για ‘μας.

3) Γιατί ο υπέρογκος αριθμός τους συνεπάγεται πληθυσμιακή και κοινωνική αλλοίωση. Δεν εντάσσονται στην ελληνική κοινωνία, αλλά γκετοποιούνται και λειτουργούν υπό συνθήκες άθλιες και για τους ίδιους, που τους οδηγούν σε φανατικό μίσος προς την Ελλάδα και βίαιες συμπεριφορές και αντιδράσεις.

4) Γιατί, εφ’ όσον είναι παράνομοι εδώ, εργάζονται και παράνομα (όσοι απ’ αυτούς αποφασίζουν να εργαστούν και να μη στραφούν στο εύκολο χρήμα) για να επιβιώσουν, με αποτέλεσμα να ανθεί η παραοικονομία και το μαύρο χρήμα και, τελικά, αυτό να μεταφράζεται σε πολυεπίπεδο έλλειμμα.

5) Γιατί τη θέση εργασίας, που θα πάρει ένας μετανάστης παράνομα, θα μπορούσε να την πάρει κάποιος Έλληνας νόμιμα και να ζήσει την οικογένειά του, πληρώνοντας εισφορές και φόρους.

6) Γιατί η πλειοψηφία εξ αυτών προέρχεται από ισλαμικές χώρες, των οποίων η κουλτούρα απλά δε μπορεί να συνυπάρξει με την ελληνική, αφού για το Ισλάμ η ανθρώπινη ζωή έχει μηδαμινή αξία, αν ανήκει σε γυναίκα, παιδί ή αλλόθρησκο.

7) Γιατί υποτίθεται πως έρχονται ως οικονομικοί μετανάστες, αλλά καταλήγουμε τελικά να φεύγουμε εμείς ως οικονομικοί μετανάστες σε άλλες χώρες. Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα με επίσημα στοιχεία του κράτους, εκείνοι είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ‘μας.

8) Γιατί υποτίθεται πως έρχονται ως πρόσφυγες αιτούντες άσυλο, αλλά εμείς καταλήγουμε να ζητούμε άσυλο για να σωθούμε από αυτούς, αφού με θράσος περισσό έρχονται ως άγρια να διώξουν τα ήμερα. Πέραν της εγκληματικότητας, που κατά ένα τεράστιο ποσοστό οφείλεται σ’ αυτούς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τις απαιτήσεις τους να προσαρμοστούμε εμείς στα δικά τους δεδομένα, αντί να προσαρμοστούν εκείνοι στα δικά μας. Αν δεν το κάνουμε, είμαστε… ρατσιστές.

9) Γιατί οι περισσότεροι με αγνωμοσύνη περιμένουν την πρώτη ευκαιρία για να στραφούν κατά της χώρας που τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί, της Πατρίδας μας (πολλοί ήδη το κάνουν). Και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ψάξουμε τις εξαιρέσεις. Απέλαση για όλους! Μην κάνουμε διακρίσεις και μας πούνε ρατσιστές…

10) Γιατί, πώς να το κάνουμε… Ούτε η μπανανιά φυτρώνει στην Ανταρκτική ούτε ο πιγκουίνος ζει στην Ουγκάντα. Δεν τα σηκώνει το κλίμα, που λένε. Καθένας στον τόπο του, όπως τα έκανε η Μητέρα Φύση, για να ‘μαστε όλοι καλά!

1 σχόλιο:

  1. 7) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ".

    - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ

    - ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    - ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.

    - ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.

    - ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

    - ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

    - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΑΠΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    http://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή