Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ελληνισμός αντιστέκεται


του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, από μιαν ανέραστη, συμπλεγματική ανατολικογερμανίδα και τον Γάλλο κλητήρα της . Ως τεθλιμμένοι συγγενείς θα παρευρεθούν οι άβουλοι, μοιραίοι κι αξιοθρήνητοι  «ηγέτες» ιστορικών κρατών – εθνών που επιχειρήθηκε να γίνουν σκουριασμένοι κρίκοι μιας σάπιας αλυσίδας, στην «Σύνοδο κορυφής» στο τέλος της εβδομάδας για να πληρώσουν το γραφείο τελετών του Γερμανικού άξονα με το Γαλλικό … κλειδί. Οι ανεκδιήγητοι εγχώριοι  «Ευρωπαϊστές», αυτοί που έχουν το θράσος να εκστομίζουν το ψευδεπίγραφο δίλημμα «Ευρώ ή χάος», θρηνούν.
Μέλη ή όργανα μιας συμμορίας, όλοι αυτοί, τοκογλύφων και γκαουλάιντερ αποκρύπτουν δίχως πρόσχημα την αλήθεια  από τους Έλληνες πολίτες. Αυτοί πανηγύριζαν από την επιλογή ενός άθλιου κερδοσκόπου σαν τον Παπαδήμο, αυτοί έδιναν «πίστωση χρόνου» σε έναν ανίκανο ψεύτη και ενδοτικό όπως ο Παπανδρέου.

Ξεκίνησαν με την ήδη καταρρέουσα θεωρία του «τεμπέλη Έλληνα» που υπερχρεώθηκε επειδή τάχα είναι «αντιπαραγωγικός». Τώρα βρίσκονται μπροστά στην οικονομική κατάρρευση του Βελγίου, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Γαλλίας- είναι αλήθεια οι Βέλγοι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Γάλλοι κι αυτοί «τεμπέληδες κι αντιπαραγωγικοί»; Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες υπαλληλίσκοι των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι κατάφεραν να επιβάλλουν  δυο «Έλληνες» πρωθυπουργούς από το δικό τους σινάφι τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και δυο κατοχικά μνημόνια – απολύτως αχρείαστα, δεν ομολόγησαν ότι για το καλό της τσέπης τους και μόνο δέχθηκαν να γίνουν υπάλληλοι μιας νεοναζιστικού χαρακτήρα Γερμανικής Ευρώπης, πολλές στρατόσφαιρες μακριά από το πρωτογενές Ευρωπαϊκό όραμα.

Το σχέδιο αποεθνικοποίησης εξελίσσεται – από την Ελλάδα όμως δεν μπορεί και δεν πρόκειται να περάσει. Η Ελλάδα δεν χρωστάει. Της χρωστούν. Χρήματα – από τις πολεμικές αποζημιώσεις τις οποίες αυτοί οι άθλιοι εγχώριοι υπάλληλοι των διεθνών απατεώνων εντολοδοτών υστερόβουλα υποβαθμίζουν. Ιδεώδη από αυτά που οι αγροίκοι πρόσκαιρα ισχυροί της Ευρώπης δεν είχαν εωσότου τα μεταλαμπάδευσε ο Ελληνισμός σε αυτούς που έμεναν στα δέντρα. Αλλά και εδάφη – αν κανείς σκεφτεί πως η Βόρεια Ήπειρος, το Μοναστήρι και η μισή Κύπρος είναι κατεχόμενα Ελληνικά χώματα.

Σήμερα που η τερατογονία του Ευρώ συντρίβεται, το δίλημμα ούτε καν υπάρχει. Το έχω γράψει εκατοντάδες φορές την τελευταία διετία,  πως η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα είναι η λύση. Διότι αλλιώς θα καταπλακωθούμε από τα συντρίμμια του Ευρώ που γκρεμίζεται. Το Έθνος πρέπει να συνεχίσει την αέναη διαδρομή του στους αιώνες  έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει τις συμμαχίες του και να υπερασπισθεί την ιστορία, τον πολιτισμό και τον ζωτικό του χώρο. Μόνον μια κυρίαρχη Ελλάδα έχει μέλλον στον διαρκώς μεταλλασσόμενο χάρτη της γης.

Η νέα δραχμή δεν θα είναι περισσότερο πληθωριστική από το Ευρώ που μέσα σε μια νύχτα όταν επιβλήθηκε τριπλασίασε τις τιμές των αγαθών πρώτης ανάγκης. Αν κάτι είναι καταστροφικό αυτό είναι η προοπτική της μοιρολατρικής αποδοχής του ρόλου μας ως αποικία μιας Γερμανικής Ευρώπης. Για αυτό – κι επειδή το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε Γοτθική επαρχία εξ’ αιτίας του δήθεν χρέους της εξελίσσεται – πρέπει να ανασυνταχθούμε τώρα. Να χτίσουμε ξανά το πολιτικό μας σύστημα απαλλαγμένο από τους θλιβερούς τραπεζίτες υπαλλήλους της Βέρμαχτ, θέτοντας στο περιθώριο όσα πρόσωπα αλλά και το κόμμα – το ΠΑ. ΣΟ. Κ.-  που μίκρυναν την πατρίδα μας.

Να χτίσουμε μιαν Ελλάδα κυρίαρχη, θωρακισμένη απέναντι στο θράσος των θνησιγενών «κρατικών» μορφωμάτων, των τρεμάμενων γεωπολιτικών γιγάντων, αλλά και απέναντι στο άγος της παγκοσμιοποίησης και στο καρκίνωμα της λαθρομετανάστευσης. Να ενδυναμώσουμε την εθνική συνεννόηση, ναι… Αλλά αυτή η Εθνική συνεννόηση να έχει πατριωτικό προσανατολισμό και τα πρόσωπα που θα αποτελούν τα εφεξής κυβερνητικά σχήματα μπορεί να μην είναι στενά κομματικοί παράγοντες, αλλά σίγουρα πολιτικοί και πάντως όχι αργυρώνητα πιόνια του τραπεζικού κατεστημένου.  Οφείλουμε να τονώσουμε την κοινωνική συνοχή και να αναστρέψουμε την πορεία φτωχοποίησης των πολιτών και η αρχή πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ.

Η άμεση ανατροπή της κατοχικής  κυβέρνησης Παπαδήμου, της οποίας παρεμπιπτόντως τα πιο ωφέλιμα για την πατρίδα στελέχη είναι οι άνθρωποι που από προηγούμενους καταστροφικά ανίκανους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζονται «ακροδεξιοί», αποτελεί εθνικό χρέος. Οι εκλογές θα αποτελέσουν την πρώτη αληθινή ανάσα- γι αυτό και πρέπει να γίνουν άμεσα. Εκεί από τα σπλάχνα του Έθνους θα δοθεί δημοκρατική λύση και σαφής πανεθνική εντολή, τόσο καθαρή που θα είναι αδύνατον να παρερμηνευθεί. Θα καταδικαστούν εκείνοι που επέβαλαν τούτη την φονική κατοχή κι η σύνθεση Εθνικών και κοινωνικών δυνάμεων θα σηκώσει την Ελλάδα ψηλά και θα κλονίσει εκ θεμελίων την Ευρώπη του τέταρτου ράιχ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου