Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Έκοψε την Βασιλόπιτα η Κεντρική Διοίκηση του Εθνικού Μετώπου


«Το 2012 είναι έτος ανασύνταξης και ανόδου 
των εθνικών δυνάμεων και σε αυτήν
 την κατεύθυνση θα εργαστεί 
με πίστη και αποφασιστικότητα 
το Εθνικό Μέτωπο».


Σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής διάθεσης κόπηκε η παραδοσιακή βασιλόπιτα της κεντρικής διοίκησης του Εθνικού Μετώπου. Με την παρουσία στελεχών και φίλων επιβεβαιώθηκε η συνεχής ανοδική πορεία του κινήματος και ξεκίνησε η δράση για το 2012 που αναμένεται να είναι ένα δύσκολο έτος, όπου η εγρήγορση πρέπει να κυριαρχήσει.


Χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, τονίζοντας ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να μας πτοούν αντίθετα πρέπει να αποτελούν έρεισμα για ακόμα πιο έντονη δράση. Είμαστε αισιόδοξοι , γιατί είμαστε αγωνιστές. θα δημιουργήσουμε ένα δυναμικό κίνημα εθνικής αντιπολίτευσης απέναντι στο σύστημα που τόσα δεινά έφερε στο τόπο. Ήδη, είπε ο κ. Ζαφειρόπουλος το κίνημα εξελίσσεται σε πανελλήνια κλίμακα, δηλώνει την παρουσία του παντού και θα σταθεί αντιμέτωπο με την προσπάθεια λεηλασίας που έχουν ξεκινήσει τα διεθνή κέντρα. Η δύσκολη θέση της χώρας απέναντι στις πολυεθνικές, τους τοκογλύφους και τα όργανά τους απαιτεί την συγκρότηση ισχυρού φορέα αντίστασης. Κάθε μέρα δυναμώνουμε την προσπάθειά μας.

 Στη συνέχεια μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος Εμ. Κώνστας, όπου αφού ευχήθηκε να είναι το 2012 έτος αναγεννήσεως για την πατρίδα, επεσήμανε ότι η κατάρρευση του μεταπολιτευτικού συστήματος δεν πρέπει να μας εφησυχάζει καθώς οι μηχανισμοί που το συντηρούν παραμένουν ισχυροί και θα πρέπει να δώσουμε πολλές και σκληρές μάχες για τον απεγκλωβισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ανέφερε ότι έχει καταργηθεί κάθε αυθεντία καθώς στη συνείδηση των ελλήνων πολιτών είναι πλέον γνωστό ότι η πολιτική τάξη έχει προδώσει , έχει αποτύχει , ενώ και όλοι οι τεχνοκράτες που στήριζαν τον προσανατολισμό της οικονομίας, όπως ο Παπαδήμος, ο Ρέπανος, η Κατσέλη, ο Προβόπουλος, ο Γιαννίτσης και πολλοί άλλοι έχουν πανηγυρικά διαψευστεί. Συνεχίζοντας τόνισε, «Τώρα, έχει αποκρυσταλλωθεί το πολιτικό σκηνικό υπάρχει το κόμμα του μνημονίου που το συναπαρτίζουν το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και το κόμμα του Καρατζαφέρη. Αυτοί δηλαδή που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, την ανυποληψία, την απώλεια της κυριαρχίας και το τυχοδιωκτικό πολιτικό μόρφωμα του ΛΑΟΣ που στηρίζει αυτές τις επιλογές και ενδεχομένως αύριο να αποχωρήσει βλέποντας τη δημοσκοπική του πτώση αλλά θα γνωρίζουμε όλοι πλέον τι πραγματικά πρεσβεύει.

 Η άλλη άποψη, της αριστεράς είναι αυτή που έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την πορεία της μεταπολίτευσης καθώς διατήρησε την ιδεολογική κυριαρχία σε όλη την περίοδο, συνετέλεσε στην διάλυση της οικονομίας, στην άνοδο της ανεργίας, στην ολέθρια εξάπλωση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, στην διάλυση της παιδείας και εκπροσωπεί ιδέες ιστορικά καταδικασμένες.  
Η τρίτη και μόνη δικαιωμένη πολιτική άποψη είναι αυτή των εθνικών ιδεών, που προέβλεψε την χρεοκοπία, κατήγγειλε την άφρονα πολιτική του δανεισμού, τις ενδοτικές επιλογές στην εξωτερική πολιτική, την εσφαλμένη πορεία της οικονομίας και την βαθύτατη κρίση της αντιπροσώπευσης. 
Όταν φωνάζαμε για την καταστροφή της παραγωγικής οικονομίας, τα ίδια πρόσωπα που τώρα διεκδικούν να μας βγάλουν από την κρίση επέμεναν ότι η οικονομία είναι ισχυρή και θωρακισμένη ενταγμένη στο παγκόσμιο περιβάλλον.

Η δική μας πολιτική είναι δικαιωμένη και η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση για την αναστροφή της πορείας της χώρας.»

Ο κ. Κώνστας έκλεισε λέγοντας «Το 2012 είναι έτος ανασύνταξης και ανόδου των εθνικών δυνάμεων και σε αυτή τη κατεύθυνση θα εργαστεί με πίστη και αποφασιστικότητα το Εθνικό Μέτωπο».

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν εκπρόσωποι κινήσεων, σωματείων, καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου