Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση για τα Ίμια στην Καβάλα!


Με πρωτοβουλία της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με μεγάλη επιτυχία στην Καβάλα η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη θλιβερή επέτειο των Ιμίων. Οι φωνές των πατριωτών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί απ' όλη τη Μακεδονία, αντήχησαν σε ολόκληρη την πόλη.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες εκπροσώπων πατριωτικών κινήσεων και συλλόγων. Οι ομιλητές κατακεραύνωσαν τους προδότες, που δε δίστασαν να θυσιάσουν άδικα τρία παλληκάρια μας στο βωμό των συμφερόντων, εξέφρασαν τη γενικότερη οργή τους για το σαθρό πολιτικό σύστημα, απέτισαν φόρο τιμής στους πεσόντες, αλλά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στις μητέρες των νεκρών ηρώων, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη και τη στήριξή τους.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και πορεία στο κέντρο της πόλης, η οποία πήρε κατά κάποιον τρόπο τη μορφή παμμακεδονικού συλλαλητηρίου. Η πόλη σείστηκε από τα συνθήματα που βροντοφώναξαν οι Πατριώτες, κάνοντας κατανοητό τοις πάσι, ότι η πόλη τους ανήκει!

Τα γνωστά πιόνια του συστήματος επιχείρησαν αντισυγκέντρωση, ωστόσο δεν τόλμησαν να εμφανιστούν σε κοντινή απόσταση από τις εκατοντάδες πατριωτών. Δεν παρέλειψαν όμως να προκαλέσουν με το γνωστό άνανδρο τρόπο τους: Ενώ όλοι οι πατριώτες βρίσκονταν στη συγκέντρωση, οι αναρχικοί έβαψαν άσπρη μια ελληνική σημαία, την οποία είχαν ζωγραφίσει τα παιδιά της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας σε ένα κτίριο στην είσοδο της πόλης και η οποία φυλάσσεται από ομάδες περιφρούρησης.

Είναι η δεύτερη χρονιά, που η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση για τα Ίμια. Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν, αφυπνίζοντας όλο και περισσότερο κόσμο, κι ελπίζουμε να μεταλαμπαδεύσουν τη φλόγα τους και σε άλλες πόλεις!

3 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι Πατριώτες ..

    Η αναφορά σας στο γεγονός της πόλης μας και τα καλά σας λόγια που εκφράζουν την πραγματικότητα και μόνον, μας γεμίζουν χαρά αλλά ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ευθύνη.

    Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ευγνωμοσύνη και τιμή, για την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας ...
    Ο εκπρόσωπος τύπου
    Χαζαρίδης Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψαμε μόνο αυτά που είδαμε με τα μάτια μας και μεταφέρουμε μόνο την πραγματικότητα. Είναι τιμή για τον πατριωτικό χώρο να εκπροσωπείται από φλογερούς πατριώτες, όπως τους συναγωνιστές της Καβάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίντεο από την εκδήλωση για τους Ήρωες των Ιμίων στην Καβάλα:
    http://www.facebook.com/photo.php?v=233824980039553

    Φωτογραφίες:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.227687567319961.58370.100002361578547&type=1

    Βίντεο από την πορεία:
    http://www.youtube.com/watch?v=c2W6jupfHP8&feature=youtu.be

    Καταθέσεις στεφανιών στο Ηρώο:
    http://www.youtube.com/watch?v=ymfqyaRo7Co&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή