Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η λεηλασία προχωράει. Αντισταθείτε!


Ενώ οι πληροφορίες για το φυσικό αέριο νότια της Κρήτης αποδεικνύουν τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας σε πλουτοπαραγωγικές πηγές, η απερχόμενη πολιτική τάξη, επιχειρεί να προχωρήσει με γρήγορα βήματα την εκποίηση του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου.
Η ΔΕΗ, που ακόμα και πριν δύο χρόνια με όλα όσα της είχαν φορτώσει παρέμενε κερδοφόρα, γίνεται προσπάθεια αφού υπερχρεώθηκε να παραδοθεί μαζί με τον πλούτο της γεωθερμίας σε «επενδυτές» αντί ελαχίστου τιμήματος.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ εξαγοράστηκε από Τούρκους, ενώ όμιλοι έχουν εμφανιστεί για την αξιοποίηση της ηλιακής και αιολικής ενέργειας.

Σημειώστε ότι η χρηματιστηριακή αξία της Εθνικής Τράπεζας είναι εξευτελιστική, ενδεικτικό του τι επιχειρείται να γίνει…
Η ενέργεια που αποτελεί φιλέτο για τους επενδυτές δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την αναξιοποίητη περιουσία που χρειάζεται ελάχιστες δημόσιες επενδύσεις αλλά κρίνεται προτιμότερη – αλήθεια γιατί- η εκχώρησή της.

Η υπερχρέωση, η διάλυση του παραγωγικού ιστού, η κατασυκοφάντηση του δημοσίου, η υποτίμηση της αξίας της περιουσίας, αποτελούν μέρη ενός εφιαλτικού τοπίου που θέλει το «προτεκτοράτο» να δίνει τον πλούτο του στους αφέντες των αγορών.

Αυτό το μέρος του δράματος που απ’ ότι φαίνεται είναι στη κορύφωσή του, δεν θα καταλήξει όπως νομίζουν. Θα βρουν απέναντι τους όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες.
Η λεηλασία δεν θα γίνει.



1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή