Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Νόμιμη η Εγκληματική Διαστροφή

Αντί να κρεμάσουν τους παιδεραστές, 
τους αναγνωρίζουν ως ανάπηρους!
Παιδόφιλοι και κλεπτομανείς 
έχουν και φορολογικές ελαφρύνσεις!!!

του Γιώργου Βεργιάννη

Η Δημοκρατία Κάτεργο του ’74, σε άλλη μια ωμή πράξη εκπόρνευσης της Ελληνικής κοινωνίας, τιμά τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ παιδόφιλους,  αφού, αντί να τους κρεμάσει παραδειγματικά στην πλατεία Συντάγματος για να αποτρέψει ανάλογες πράξεις, τους αναγνωρίζει ως αναπήρους!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τους δίνει και φοροελαφρύνσεις 20 και 30%...!
Η Κρατική ξευτίλα των έκφυλων προοδευτικών δεν έχει πλέον όρια.
Επιδόματα περικόπτονται από τους Πολύτεκνους και τους τρίτεκνους, γιατί η ύπαρξή τους πονάει τα κτήνη που επιδιώκουν τη διαιώνιση και την διόγκωση του δημογραφικού προβλήματος, επενδύοντας στον Εθνικό μαρασμό.
Κατάρτισαν λοιπόν, Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας και τον δημοσίευσαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με βάση αυτό το κατασκεύασμα, θεωρούν «αναπήρους» τους παιδόφιλους και τους επιδειξίες. Αυτούς που «υποφέρουν» από «παρενδυτικό φετιχισμό», «ηδονοβλεψία», «σαδομαζοχισμό», τους «κλεπτομανείς», τους «πυρομανείς» κι εκείνους που είναι εθισμένοι στο τζόγο.

Σ’ όλους αυτούς χορηγούν φορολογικές ελαφρύνσεις που ξεκινούν από 20% έως 30% και για του κλεπτομανείς, χορηγούν 35%...!

Πραγματικά ο Ελληνικός λαός ζει σε μια κόλαση. Σ’ έναν ατέλειωτο εφιάλτη, αφού καθημερινά η εκπόρνευση επιβάλλεται κι ο διασυρμός δεν έχει τέλος.
Αυτή τη φορά ζούμε την θεσμοθέτηση και την επιχορήγηση της διαστροφής.

Σ’ αυτή τη μεταπολιτευτική «Δημοκρατία», σ’ αυτό το κράτος των τραπεζιτών, 
σ’ αυτό το πλυντήριο των εγκλημάτων, με μια τζίφρα όλα τα ανομήματα νομιμοποιούνται κι όλοι οι εγκληματίες τίθενται  υπό κρατική προστασία.

Για πόσο ακόμα θα έχουμε σκυμμένο το κεφάλι;
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;

1 σχόλιο: