Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Οι απειλές Γιούνγκερ και η Ελλάδα


Η δήλωση-απειλή του Γιούνγκερ που ορίζει ποιά κόμματα πρέπει να ψηφιστούν, προσδιορίζει τα πολιτικά όρια και δίνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τη βούληση του Ελληνικού λαού εφόσον δεν συμβαδίζει με τις απόψεις των διευθυντηρίων, κατέδειξε ακόμα μια φορά ότι η χώρα έχει μεταβληθεί σε θλιβερό προτεκτοράτο.


Ίσως, το σημείο που φτάσαμε να δίνουν πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης στους ελληνικούς πολιτικούς σχηματισμούς, να φαίνεται πρωτοφανές, όμως είναι απίστευτο να κατανοηθεί το μέγεθος της προδοσίας που συντελέστηκε με την συνεργεία του πολιτικού κόσμου ώστε να παραχωρήσει η χώρα την κυριαρχία της. 

Ανάμεσα στο κλίμα ευφορίας που ζήσαμε στα χρόνια του δανεισμού όπου μεταβλήθηκε εκτός από την παραγωγική βάση της χώρας ακόμα και αυτός ο τύπος του μέσου Έλληνα πολίτη, ήταν δυσδιάκριτο το μέλλον.
Γι' αυτό και τώρα φαίνονται απίστευτες οι εξελίξεις.
Οι δήθεν φίλοι έγιναν διώκτες, η αλληλεγγύη αποδείχτηκε κενό γράμμα, η περιβόητη ισοτιμία παραχώρησε τη θέση της στην εκχώρηση κυριαρχίας, οι προμηθευτές μας και δανειστές μας έγιναν δυνάστες μας.

Αυτό που έλεγαν οι εθνικιστές στα απατηλά χρόνια που πέρασαν δυστυχώς ήταν η αλήθεια.

Μέσα στο νέο κλίμα της πτώσης οι διαπιστώσεις έχουν τη σημασία τους. Υπάρχουν αυτοί που δικαιώνουν το Γιούνγκερ και ζητούν εδώ που φτάσαμε υποταγή, άλλωστε δεν τους ενοχλούσε και ποτέ αυτή η κατάσταση, υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν τόσο στους υπερεθνικούς μηχανισμούς όσο και στους εγχώριους τοποτηρητές. Αυτοί που γνώριζαν και όσοι τώρα αντιλαμβάνονται ότι η πορεία της πατρίδας πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ότι πρέπει να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον.
Οι οδηγίες - απειλές ας πέσουν στο καλάθι των αχρήστων μαζί με το πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.

Όχι κύριε Γιούνγκερ, δεν θα ακούσουμε τις συστάσεις σας.



1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΕ(;) ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ,

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ), ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ! ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ! ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΟΣΑΝΔΑΛΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΝΔΑΛΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!

    ΜΕΤΑ...ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΩΣ,
    ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή