Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το αθώο ελληνικό αίμα στο βωμό της τοκογλυφίας


Τους τελευταίους 14 μήνες έχουν γίνει τουλάχιστον, 148 αυτοκτονίες από χρέη σε τράπεζες(νόμιμη τοκογλυφία) και τα χρέη στα φοβερά τοκογλυφικά κυκλώματα που συντρίβουν τους έλληνες επαγγελματίες.


Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, που βρίσκεται σε άμεση ή έμμεση σχέση με τη «νόμιμη» και παράνομη τοκογλυφία, σιωπούν και αποκρύπτουν το έγκλημα που συντελείται στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Ο δούρειος ίππος του δανεισμού που έθεσε σε αιχμαλωσία την πατρίδα και το λαό, είναι ο ίδιος που γίνεται το αίτιο για τη θυσία τόσων συμπατριωτών μας.

Το πιο παραγωγικό κομμάτι των ελλήνων που έδινε τη μάχη για την οικονομική ανάπτυξη, αυτό το κομμάτι που προσπαθεί να δημιουργήσει κάτω από αντίξοες συνθήκες πληρώνει με το αθώο αίμα το τίμημα των ενεργειών των άθλιων πολιτικών και της διεθνούς του χρήματος.

Αττική, Ηράκλειο, Αίγιο, Κοζάνη, Βέροια, Άγιος Νικόλαος, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη, Ελευσίνα, μια θλιβερή απαρίθμηση δεκάδων συνανθρώπων μας που οδηγούνται στο τέλος παραδομένοι, σε ένα λαβύρινθο που οικοδόμησαν οι προδότες πολιτικοί.

Συνεργοί και αυτουργοί να είστε βέβαιοι ότι θα πληρώσετε.
Το αίμα των αθώων ελλήνων θα σας πνίξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου