Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου όπως περιμέναμε αδυνατούν να δώσουν λύση στο περίπλοκο -πλέον- ελληνικό πρόβλημα. Η μαζική αποδοκιμασία των κομμάτων, που κυρίως ευθύνονται για το αίσχος της μεταπολίτευσης, αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός σε μεγάλο βαθμό συνειδητοποιεί τα αίτια και τις προθέσεις τους. 
Δυστυχώς, οι αντικειμενικά περιορισμένες επιλογές δεδομένου ότι και άλλοι σχηματισμοί προέρχονται από το ίδιο προσωπικό και από τις ίδιες απόψεις, δεν επιτρέπουν την ολοκληρωμένη αντίδραση που θα έπρεπε να περιέχει θέση για τη διέξοδο από την κρίση.


Αυτό το φθαρμένο υλικό με τα κόμματα που έχουν περίπου την ίδια σύγχυση αλλά και τις ίδιες κυρίαρχες αντιλήψεις δεν είναι το κατάλληλο για να συντελεστεί η αναγκαία ανασύνθεση. Άλλωστε η ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμα κατανοήσει πλήρως τη φύση και τις διαστάσεις του ελληνικού προβλήματος. Πολλοί από τους δυσαρεστημένους πολίτες ζητούν μέσα από την υπερψήφιση συνδυασμών την διαιώνιση των προβλημάτων.

Η συντριπτική αποτυχία των απολογητών του συστήματος και των θεωριών συμμόρφωσης, είναι ελπιδοφόρα όπως και συντριβή όσων θεωρούσαν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τον εθνικισμό και τους εθνικιστές ως αναλώσιμα είδη.

Το γεγονός ότι στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι πολίτες αμφισβητούν την επιλογή της διεθνούς του χρήματος που υποκρύπτεται πίσω από το δήθεν ευρωπαϊσμό, αντιδρούν στις κατοχικές συνθήκες και στην προσβλητική στάση των «εταίρων», μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην ύπαρξη μιας κοινότητας που αποδέχεται κατ’ αρχήν εξ’ ενστίκτου τον ελληνικό εθνικισμό.
Η δική μας πολιτική δράση και παρουσία καθώς και η συγκροτημένη πολιτική πρόταση θα δώσουν τις δυνατότητες για την ανάπτυξη του κινήματος εθνικής αντιστάσεως που θα φέρει την αναγέννηση και το ελληνικό αύριο.

Για τις δυνάμεις που είναι εκτός συστήματος και κατέγραψαν ένα σοβαρό εκλογικό ποσοστό, παραμένει ζητούμενο αν θα κατορθώσουν να εκφράσουν την εντολή που έλαβαν από ένα μεγάλο κομμάτι αγανακτισμένων πατριωτών. Το ευχόμαστε ολόψυχα.

Το Εθνικό Μέτωπο συνεχίζει τον αγώνα του.
Οι εξελίξεις των αμέσως επομένων μηνών επιβάλλουν εγρήγορση, συμμετοχή και ευθύνη.
Ο λίγος χρόνος της διαδρομής ανασυγκρότησης, μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδες. Όλοι οι αγωνιστικοί πυρήνες μας, όλοι οι συναγωνιστές μας, πρέπει να θυμούνται: πρόκειται για μια κρίσιμη περίοδο και ο ρόλος μας πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός.

Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του Εθνικού Μετώπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου