Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Όροι κοινωνικής εξέγερσης



Του Απόστολου Φραγκογιάννη

Ο πολιτικός χρόνος κυλά γρήγορα. Ο ρυθμός των εξελίξεων είναι ταχύτατος. Η διάλυση των νοσοκομείων, η έλλειψη των φαρμάκων, η διαρκής δίωξη των φορολογουμένων, η απειλή των τοκογλυφικών τραπεζικών ιδρυμάτων, η παρουσία των εκατομμυρίων παρανόμων μεταναστών, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το τι πρόκειται να συμβεί. Ακόμα και αν σχηματιστεί κυβέρνηση, ακόμα και αν προκύψουν διαπραγματευτές που μπορεί να λάβουν κάποια ψίχουλα, το οριακό σημείο που μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνική και εθνική καταστροφή, φαίνεται πια στον ορίζοντα.


Ο στρατός των οργανωμένων της άκρας αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου καραδοκεί έτοιμος να συνενωθεί με απελπισμένους Έλληνες και δυστυχώς πολλούς έτοιμους παράνομους που η Ευρώπη μας επιβάλλει να διατηρούμε στη δύστυχη πατρίδα μας. Οι κλέφτες, οι υποταγμένοι, οι σαχλαμάρες, οι μιζαδόροι, οι τουρκόφιλοι, οι ξενομανείς, οι πολιτικάντηδες, τα ανθρωπάκια που εκλιπαρούν για μισθούς – αξιώματα και δημοσιότητα, έφεραν την κοινωνία στο καθεστώς κατοχής και αναξιοπρέπειας.

Αυτή την δύσκολη ώρα όπου κάθε στιγμή ισοδυναμεί με μήνες εξελίξεων, το Εθνικό Μέτωπο που με την ανασυγκρότηση του διαρκώς εκπέμπει μήνυμα εγρήγορσης, απευθύνει και πάλι προσκλητήριο στράτευσης γιατί οφείλουμε να είμαστε συγκροτημένοι και έτοιμοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου