Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ



Η δέσμη μέτρων που προωθείται αποτελεί ένα ακόμα φοβερό κτύπημα για τον κόσμο της εργασίας και την ελληνική κοινωνία ευρύτερα. Καμία απολύτως θετική πλευρά δεν υπάρχει στον αδιέξοδο δρόμο του χρέους, που όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν έχει τέλος.
Όλες οι σκόπιμες πληροφορίες περί των πιθανοτήτων ανάκαμψης στα ευρωπαϊκά πλαίσια – όπως είναι σήμερα η δομή του Ευρωπαϊκού συστήματος και με δεδομένη τη συμφωνία- αποπροσανατολίζουν από το πραγματικό ζήτημα και τη λύση του.

Η δέσμη των νέων μέτρων δεν συνεισφέρει τίποτα στην προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας αντίθετα επιδεινώνει τη θέση της, επίσης συνοδεύεται από την μεγάλη επίθεση κατά της δημόσιας περιουσίας που πραγματοποιούν τα πολυεθνικά κυκλώματα με όρους αποικιοκρατίας.
Η παράδοση της Αγροτικής Τράπεζας στην ουσία χωρίς τίμημα στα ίδια πρόσωπα που απέτυχαν παταγωδώς και χρησιμοποίησαν τις κρατικές ενισχύσεις δείχνουν την κατεύθυνση των ιδεών της κυβέρνησης των εντολοδόχων.

Η Ελλάδα πρέπει πολύ σύντομα να ξυπνήσει και να ακολουθήσει το δρόμο της ανασυγκρότησης, των νέων αξιολογήσεων προς την Δύση και κάθε άλλο παράγοντα και να θέσει ως προτεραιότητα την ζωή και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Οι δοκιμαζόμενοι συνταξιούχοι που κινδυνεύουν, οι στρατιές των ανέργων, οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί οδηγούνται σε ένα απίστευτο αδιέξοδο που καθιστά πλέον προβληματική τη διαβίωσή τους και κάνει την άσκηση καθηκόντων δυσχερέστατη.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης, κόμματα εξουσίας, πληρωμένοι συνδικαλιστές, τραπεζίτες και ομάδες ειδικών συμφερόντων, συνεχίζουν την δοτή διακυβέρνηση που έχουν επιβάλλει οι δανειστές βασισμένοι στον τρόμο και την παραπληροφόρηση.

Το Εθνικό Μέτωπο, αδέσμευτο και δυναμικό διαρκώς ενισχύεται με αγωνιστές που έχουν συνείδηση των συνθηκών και των δυνατοτήτων.
Σε αυτή την ιστορική φάση όπου θα κριθεί η πορεία του ελληνισμού θα δώσει μαχητικό παρόν και καλεί κάθε σκεπτόμενο έλληνα να συνταχθεί μαζί του.

Από το Πολιτικό Γραφείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου