Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ενισχύεται συνεχώς το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Προσχώρησε και ο ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΟΠΑΣ !


Αυτό που είναι προφανές ότι η εθνικιστική συνάντηση στη Λαμία ήταν συνάντηση κλειδί για τους εθνικιστές αφού μόλις πριν λίγο ο Νίκος Τζιόπας στέλεχος του εθνικιστικού κινήματος που έχει αγωνιστεί μέσα από τις τάξεις του Ελληνικού Μετώπου και ως μέλος της Κ.Ε αλλά και μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ ως Γραμματέας της Ν.Ε. του  Φθιώτιδος, προσχώρησε στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με δήλωση ένταξής του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νίκος Τζιόπας ήρθε τρίτος σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Νομό Φθιώτιδος στις Περιφερειακές εκλογές του 2010. 
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ζει στη Λαμία.
Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε η ποιητική του συλλογή από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ με τίτλο «Μα την Πατρίδα».

Ακολουθεί η  δήλωση ένταξης του :

Δήλωση εντάξεως στο Εθνικό Μέτωπο

Με δεδομένη την απόφασή μου να συνεχίσω να παρεμβαίνω στα πολιτικά πράγματα της πατρίδος μας αλλά και την βαθειά μου πίστη στην εθνικιστική ιδεολογία, ανακοινώνω την ένταξή μου στο Εθνικό Μέτωπο με σκοπό την γιγάντωση ενός εθνικιστικού κινήματος που οι Έλληνες πολίτες δεν θα το φοβούνται αλλά θα το βλέπουν με θαυμασμό, θα συμμετέχουν και θα δημιουργούν μαζί μας ένα Ελληνικό αύριο, ενάντια στις δυνάμεις της απεθνικοποίησης και του πολυπολιτισμού.

Καλώς σας βρίσκω συναγωνιστές, εύχομαι σε όλους μας καλό αγώνα.

Νικόλαος Τζιόπας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου