Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ‘21



Του Γιάννη Βορδόχειλα
Μέλους του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου

Η ιστορία γράφεται, όπως η ίδια μας διδάσκει,  από τρελούς επαναστάτες, από μικρές φωτισμένες μειοψηφίες. Από λίγους μα ξεχωριστούς ανθρώπους όπου αφήνουν στην άκρη την βολή τους, την ησυχία τους, τις προσωπικές φιλοδοξίες τους και τάσσονται με ανιδιοτέλεια και με όλες τους τις δυνάμεις σε έναν σπουδαίο κοινό σκοπό.


Τέτοιοι άνδρες και γυναίκες όπου τα αρχέτυπα της φυλής τους ήταν βαθιά χαραγμένα στην ψυχή τους ήταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς, ο Αθανάσιος Διάκος, η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, ο Παπαφλέσσας, η Μαντώ Μαυρογένους, ο Αναγνωσταράς, ο Κανάρης και όλοι όσοι αγωνίστηκαν, πολέμησαν έδωσαν τα πάντα για να ελευθερωθεί το γένος.

Αγωνίστηκαν κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με τις πιθανότητες συντριπτικά εναντίον τους –όπως ακριβώς οι πρόγονοί τους στη Σαλαμίνα και τον Μαραθώνα- και κατόρθωσαν το αδύνατο, όπως συνήθως έκαναν πάντοτε οι Έλληνες.

Εναντιώθηκαν στους δυνάστες της εποχής τους, τον Μέτερνιχ και τον Σουλτάνο.

Δεν δείλιασαν ούτε στιγμή, σε κανέναν και τίποτε.

Απέδειξαν ότι η ιστορία δεν γράφεται μέσα «στα πλαίσια της νομιμότητας». Δεν άκουσαν τις προσταγές των δυναστών τους. Άλλωστε γνώριζαν καλά, αν και αγράμματοι οι περισσότεροι από αυτούς,  ότι οι κατακτητές πάντοτε καταφέρονται «ενάντια σε πράξεις βίας».

Το έθνος μας σήμερα περνάει μία μακρά περίοδο αξιακής, ηθικής, κοινωνικής, πολιτικής παρακμής. Γι’ αυτό και ασήμαντοι χαρτογιακάδες  εδώ και δεκαετίες, με πτυχία και περγαμηνές από τα μεγάλα πανεπιστήμια της Δύσης, όπου κατασκευάζουν «ηγέτες» οσφιοκάμπτες  και πειθήνιους , δειλούς και πιστούς υπάκουους υπηρέτες των τωρινών δυναστών-αφεντικών του κόσμου,  κρατούν τα ηνία της Ελλάδας, παριστάνοντας τους «ηγέτες» της.

Στα πλαίσια αυτά, η αριστεροί «διανοούμενοι» οι οποίοι  αποτελούν στη συντριπτική πλειοψηφία τον «πνευματικό κόσμο» του τόπου και καθοδηγούν εδώ και δεκαετίες «τα πνευματικά δρώμενα» της πατρίδας μας, βασικοί και συνειδητοί υπεύθυνοι για την παρακμή, προσπαθούν λυσσωδώς να προσβάλουν τη μνήμη των δοξασμένων προγόνων μας. Ματαιοπονούν όμως. Ρηχοί, στείροι, που ερμηνεύουν τα πάντα με υλιστικό και μηδενιστικό τρόπο σκέψης, ξεπερασμένοι από την ιστορία, ίσως πείθουν κάποιους λίγους αδαείς, μα στο τέλος διαψεύδονται ως συνήθως από τα ίδια τα γεγονότα, από  την ίδια την ιστορία.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές του  «ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»,  στεκόμαστε με δέος μπροστά σε αυτούς τους εξαίρετους προγόνους μας,  που ως άξιοι συνεχιστές της πορείας του ελληνισμού στην αιωνιότητα πότισαν το δέντρο των ηρώων με τους αγώνες και το  αίμα τους.  
Μεθάμε με το αθάνατο κρασί του ’21.

Αντλούμε δύναμη, και κουράγιο,  μας εμπνέουν τα κατορθώματά τους και μας δείχνουν το δρόμο της τιμής και του καθήκοντος.

Θα προτείναμε  στους «Έλληνες» πολιτικούς να μελετήσουν ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο της ελληνικής ιστορίας. Ίσως αποκομίσουν κάποια διδάγματα για το πώς κατακτούν οι λαοί την ελευθερία και την αξιοπρέπειά τους.

Αλλά δεν θα το κάνουμε διότι είτε διάβασαν και δεν κατάλαβαν τίποτε, είτε αδιαφόρησαν γιατί το θεώρησαν χαμένο χρόνο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, ενάντια στη σήψη και την παρακμή της εποχής, ενάντια στον πνευματικό σκοταδισμό και τον ραγιαδισμό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε πείσμα των καιρών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου