Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Εργατική Πρωτομαγιά – Ανακοίνωση


Μέσα σε ένα κλοιό αντεργατικών νομοθετημάτων και την εφαρμοζόμενη πολιτική που συντρίβει κάθε εργαζόμενο, ο φετινός εορτασμός σηματοδοτεί την συνέχιση ενός ανένδοτου αγώνα.
Ο Έλληνας εργάτης, έχει πληγεί από την ασυδοσία του πολυεθνικού κεφαλαίου και των εγχώριων τσαρλατάνων που σε συμπαιγνία με το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα καθημερινά απεργάζονται νόμους, ρυθμίσεις και ειδικές πράξεις με κύριο σκοπό την μείωση του εισοδήματος και την συρρίκνωση των δικαιωμάτων. Παράλληλα, η αθρόα λαθρομετανάστευση τροφοδοτεί διαρκώς το στρατό του συστήματος που είναι ο κύριος βραχίονας στραγγαλισμού της εργασίας.
Είναι ξεκάθαρο πια ότι εχθροί των εργαζομένων είναι οι ασυνείδητοι πολιτικοί, οι εγκάθετοι συνδικαλιστές, οι διαπλεκόμενοι κεφαλαιοκράτες, οι ξένοι επικυρίαρχοι που αφανίζουν την ελληνική κοινωνία, οι παγκόσμιοι διαχειριστές του πλούτου. 

Το Εθνικό Μέτωπο Εργασίας, σήμερα που το δικαίωμα στην εργασία, κύριος παράγοντας πλούτου μιας υγιούς εθνικής κοινότητας, χάνει την αξία του και καταστρατηγείται όσο ποτέ άλλοτε μεταπολεμικά, καλεί τον Έλληνα εργάτη να αντιδράσει. 
Να στρατευθεί στις τάξεις του κινήματός μας, να μην δέχεται τον παραλογισμό και την επίθεση παθητικά, να διεκδικήσει το αυτονόητο που είναι η δουλειά και ο σεβασμός του εργαζομένου.
Η εργασία είναι ο συντελεστής που μπορεί να φέρει την αναστροφή στην κακή πορεία της οικονομίας. Ο Έλληνας ξέρει να εργάζεται, ξέρει να δημιουργεί, αρκεί να τον αφήσουν. 
Διεκδικούμε την εργασία στο τόπο μας, την ελευθερία στην πατρίδα μας, την αξιοπρέπεια στη ζωή μας. 

Ζήτω η Πρωτομαγιά. 
Ζήτω οι Εθνικοί Κοινωνικοί Αγώνες. 

Γραφείο Τύπου / Εθνικό Μέτωπο Εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου