Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Δεν φοβάμαι την απόφαση. Την περιφρονώ !

του ΑΒΑΤΟΝ

Άρση της ασυλίας για την  Μαρίν ΛεπένΗ ολομέλεια  του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αποφάσισε την άρση της ασυλίας της Μαρίν Λεπέν, ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου (FN).
Τον Νοέμβριο του 2012 η Γαλλία είχε ζητήσει από το Ευρωκοινοβούλιο την άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτού Μαρίν Λεπέν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα με την δημοκρατική προσδοκία να την οδηγήσουν στην δικαιοσύνη και που ξέρετε, ίσως και στην πυρά για τις δηλώσεις της...

Η Μαρίν Λεπέν, το 2010, είχε παρομοιάσει τις δημόσιες προσευχές των Μουσουλμάνων στους δρόμους των Γαλλικών πόλεων, με την Γερμανική κατοχή κατά τον Β’ Π.Π.
Έτσι λοιπόν, η ευαίσθητη Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της ευρωβουλής υιοθέτησε έκθεση εισήγησης για την άρση τοης βουλευτικής της ασυλίας.

Όλες αυτές οι πολιτικάντικες παπάτζες, ελάχιστη αξία έχουν.
Σημασία έχουν οι δηλώσεις και η στάση της Επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας:

Μιλώντας στο δίκτυο LCI την Τρίτη, η Μαρίν Λεπέν υποστήριξε τις δηλώσεις της αναφέροντας  ότι θα έχανε την βουλευτική ασυλία επειδή διαφωνεί.

«Δεν φοβάμαι (την απόφαση), την περιφρονώ» πρόσθεσε.

Είπε ότι η πρόταση για άρση της ασυλίας της αποτελεί κίνηση «εκφοβισμού». «Τόλμησα να πω όλα αυτά που σκέφτονται οι Γάλλοι πολίτες» είπε.


Η στάση της τα λέει όλα και κάθε σχόλιο περιττεύει…! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου