Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Γιατί το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα νικήσει το σύστημα, έχοντας τα κλειδιά της Νίκης για την Ελλάδα και την Κοινωνία


Τα τελευταία σαράντα χρόνια είναι δεδομένη η απόλυτη πολιτική κυριαρχία των συστημικών πολιτικών κομμάτων με τις διαδοχικές κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και πλέον την συγκυβέρνηση με πράσινο-μπλε χρώμα συστήματος. Η ερώτηση είναι που οδήγησε αυτή η κυριαρχία την πατρίδα μας και την Ελληνική κοινωνία; Απάντηση απλή και απόλυτη. Στην απόλυτη καταστροφή. Σε οικονομική
κατάρρευση. Στο έλεγχο της Ελλάδας μας, οικονομικό και πολιτικό, από τους ξένους, την τρόικα, το ΔΝΤ, χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια. Επίσης σε εξαθλίωση της κοινωνίας , την αργή δολοφονία των αδυνάτων, σε απίστευτη ανεργία και ειδικά των νέων σε αργό αλλά σίγουρο θάνατο κάθε ασθενή ή ηλικιωμένου που αδυνατεί να βρει χρήματα για τα φάρμακα του με ένα συνολικό χρέος πάνω από 300 δισεκατομμύρια ευρώ για εμάς και τα παιδιά μας.

Πως έγινε αυτό; Πως τα κατάφεραν οι πολιτικάντηδες; Το πολιτικό σύστημα ήταν πάντα βαθιά διεφθαρμένο, κλεπτοκρατικό και στηριγμένο σε διαπλοκές, στις μίζες, στα ρουσφέτια και στην αναξιοκρατία.

Υπήρξαν δεκάδες σκάνδαλα τεραστίων διαστάσεων με πολύ μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό κόστος και έμειναν ατιμώρητα. Η πορεία προς την ολική καταστροφή άρχισε να φέρνει την οργή. Αυτή εκφράστηκε με αντισυστημικό τρόπο από διάφορες κατευθύνσεις. Από πολιτικάντηδες που βρήκαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν ψηφοθηρικά. Από αναρχοξεπλένηδες εθνομηδενιστές που επένδυσαν στο όχι του Ελληνικού λαού.

Από στην Χρυσή Αυγή που δήλωσε ότι εκφράζει τον εθνικισμό, σήμερα ζούμε τον ξαφνικό θάνατο από το σύστημα, μιας Χρυσής Αυγής που έκανε πολλά παιδαριώδη λάθη και τους επέτρεψε να την βάλουν στόχο αφού κινήθηκε λες και ήμασταν στην Γερμανία του μεσοπολέμου. Αυτά πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους. Η Χρυσή Αυγή κεφαλαιοποίησε την αγανάκτηση του Έλληνα με σημαία την διαφθορά των αποκομμάτων της μεταπολίτευσης αλλά στάθηκε αδύνατο να αποφύγει τις παγίδες των αντισυνταγματικών δυνάμεων με αποτέλεσμα πραξικοπηματικά να οδηγηθεί έως και κατηγορούμενη, αυτή αντί για αυτούς, για πιθανά ποινικά αδικήματα.

Δεν αποδεχόμαστε όμως την συλλήβδην δαιμονοποίηση του Εθνικισμού και γι αυτό οφείλουμε να προστατέψουμε το ηθικό εκατομμυρίων Ελλήνων που θεωρούν τον εθνικισμό σαν μόνη λύση στην κατοχή της πατρίδας μας από το μνημόνιο και τους τοκογλύφους.

Εμείς στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχουμε την ευθύνη ενός Αγώνα Νίκης για την Ελλάδα και την Κοινωνία. Έχουμε σταθερές θέσεις και είναι οι θέσεις μας απόλυτα τεκμηριωμένες για να αντιμετωπίσουμε όλα τα ζητήματα της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχουμε την εμπειρία δεκαετιών μέσα στο αγώνα της κοινωνίας ως Εθνικιστές μαχόμενοι στον κοινωνικό στίβο και έχουμε νικήσει ηδη! Νικήσαμε γιατί στην ζωή μας και στις δουλειές μας ακολουθήσαμε απαρέκλητα την ιδεολογία μας τον Εθνικισμό.

Έχουμε να επιδείξουμε νίκες παντού! Έχουμε να αποδείξουμε πρακτικά την υπεροχή της ιδεολογίας μας. 
Στις κρίσιμες αυτές στιγμές ελάτε όλοι 
κάτω από τα Λάβαρα Νίκης 
του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ! 
Η πορεία Νίκης ξεκίνησε!



Έλλην Περσέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου