Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Τούρκοι αλωνίζουν ασύδοτοι στις Ελληνικές Θάλασσες.


Εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων, στο στενό του Καφηρέα, εισήλθε το πρωί της Τετάρτης η τουρκική κορβέτα «BAFRA» προερχόμενη από το Βορειοανατολικό Αιγαίο και  ουδεμία αντίδραση παρατηρήθηκε από πλευράς Υπουργείου εξωτερικών, πλην της καθιερωμένης ανακοίνωσης που εξεδόθη από το Γενικό Επιτελείιο Εθνικής Άμυνας και η οποία, περισσότερο θυμίζει περιγραφή διαδρομής ιστιοπλοϊκών σκαφών παρά παραβίασης των θαλασσίων συνόρων της χώρας από Τουρκικό πολεμικό πλοίο.

Η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας έχει ως εξής:


«Η τουρκική κορβέτα "BAFRA", προερχόμενη από περιοχή Βορειοανατολικού Αιγαίου εισήλθε στις 10:30 σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).

Στη συνέχεια κινήθηκε με Νοτιοδυτική πορεία μεταξύ Ν. Κέας και Ν. Μακρονήσου και εξήλθε από τα
Ελληνικά Χωρικά Ύδατα Νότια Ν. Κέας στις 13:10.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθ όλη τη διάρκεια του πλου του».

Η απεμπόληση της Εθνικής μας κυριαρχίας, αποτυπώνεται συστηματικά σε όλα τα επίπεδα αποκτώντας χαρακτηριστικά χιονοστιβάδας.  
Η κυβέρνηση των εντολοδόχων δεν τηρεί καν τα προσχήματα.       
Το ξεπούλημα της Πατρίδας αποτελεί πρώτη της προτεραιότητα.  

Η εξωφρενική  σιγή του αρμόδιου Υπουργείου, δηλώνει ξεκάθαρα την προσήλωση  κατά γράμμα στις σχετικές οδηγίες για την πλήρη και άνευ όρων παράδοση της χώρας.

Όσοι συμμερίζονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις πρακτικές των κατοχικών δυνάμεων χωρίς να αντιδρούν, είναι συνεργοί στην προδοσία που συντελείται.

Αν το ξεχάσουν, θα το θυμόμαστε εμείς...! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου