Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η κατάσταση εκτός ελέγχου, οι αριθμοί των μεταναστών αυξάνονται επικίνδυνα


Ούτε τις γνωστές καθησυχαστικές δηλώσεις δεν έχουμε πια. Υπουργός και γενικός Γραμματέας συμπίπτουν στην εκτίμηση ότι θα έχουμε μεγάλο αριθμό εγκλωβισμένων και τα βόρεια σύνορα θα είναι κλειστά. 
Ας δούμε τα νέα δεδομένα.

Α. Πραγματοποιείται σύσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια, ανάλογη είχε πραγματοποιηθεί στο Παρίσι πριν ενάμιση χρόνο και τότε το Εθνικό Μέτωπο είχε εκδώσει εκτενή ανακοίνωση διατυπώνοντας τον προβληματισμό για την απομόνωση και για την περίεργη σιωπή υπουργείου και πολιτικών κομμάτων, στην οποία αναμένονται αποφάσεις που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την ήδη πληγείσα χώρα μας.

Β. Η Τουρκία ξεκαθάρισε το ρόλο του Ν Α Τ Ο έτσι ώστε να αποδυναμώνεται κάθε πιθανότητα θετικής εξελίξεως στην επαναπροώθηση των χιλιάδων αφιχθέντων.

Γ. Το γενικό κλίμα στην Ε.Ε είναι αρνητικό για την Ελλάδα και σύντομα η κοινή γνώμη θα ζητά την απομόνωσή μας.

Δ. Χιλιάδες είναι κάθε πρωί οι αφίξεις στον Πειραιά και αναμένεται η δημιουργία νέων σταθμών υποδοχής και φιλοξενίας, ενώ ήδη έχουν ειδοποιηθεί δήμοι της Αττικής για να παράσχουν καταλύματα.

Ε. Κανένα σχέδιο εθνικής αντιμετώπισης δεν υπάρχει και κανέναν κοινοβουλευτικό κόμμα δεν αναπτύσσει καμία θετική πρωτοβουλία.

Το μεταναστευτικό όπως λίγο - πολύ όλοι γνώριζαν αποδεικνύεται κορυφαίο για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το Εθνικό Μέτωπο ζητά την ενεργοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας απέναντι στις ακραίες συνθήκες που βιώνουμε.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου