Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Εθνικό Προσκλητήριο – Εθνικό Μέτωπο


Οι αλυσίδες κάθε μέρα σφίγγουν και περισσότερο.
Πνευματικά και υλικά “στεγνός” ο λαός, με μειωμένη εθνική συνείδηση, χωρίς όραμα, αναπολεί το… κολύμπι του στις λάσπες του καταναλωτισμού.

Το απύθμενο χάος, στο οποίο έχει περιέλθει η πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας σε κάθε επίπεδο, απεικονίζει το πρόσωπο της κρίσης με τις πλέον αποτρόπαιες εικόνες του. Επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η παρακμή των καιρών μας είναι αφ’  ενός αποτέλεσμα των εγκληματικών επιλογών του έκφυλου και εθνομηδενιστικού κατεστημένου  που επί 10ετίες υφαίνει τον ιστό της καταστροφής, αφ εταίρου της εγκληματικής αδράνειας του ανήμπορου (;) ελληνικού λαού.


Τα κόμματα είναι πλέον σκύβαλα χωρίς καμία απολύτως ηθική αξία. Όλα ανεξαιρέτως πουλημένα μέχρις μυελού των οστών, προσδεδεμένα στο άρμα της πλουτοκρατίας παραδίδουν τη χώρα. Ομοίως και οι θλιβεροί πολιτικοί που ακόμα και τούτη την κρίσιμη ώρα μιλούν με μια γλώσσα ξύλινη και έννοιες προδοτικές, βαθύτατα αντιλαϊκές, σαν να είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό…

Πίσω όμως από την οποιαδήποτε ρητορική τους κρύβεται η επιθυμία τους, η επιθυμία των λαοπλάνων να τηρήσουν κατά γράμμα τις δεσμεύσεις προς τα ξένα αφεντικά τους.
Οι ληστάρπαγες αυτοί που υπηρετούν τα ξένα κέντρα, έχουν αναγάγει το υπαλληλίκι και τον ραγιαδισμό τους σε δόγμα της δημόσιας ζωής.
Τα αφεντικά τους, γκρέμισαν τα σύνορα, διέλυσαν τις εθνικές κυβερνήσεις, έθεσαν χειροδέσμια  την υγεία, την παιδεία, την δημόσια περιουσία, τα εδάφη, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές,
-τόσο πανευρωπαϊκά  όσο και παγκόσμια- στα τραπεζικά λόμπυ και στην διεθνή του χρήματος των εκλεκτών της Ιερουσαλήμ και των διεθνών λεσχών αδελφότητας…
Άρα λοιπόν, η υλοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης, τόσο σε εθνικό αλλά και σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό επίπεδο, ολοκληρώνεται κι αυτή…

Η Ε.Ε. έριξε τη μάσκα και δείχνει πλέον το αποτρόπαιο πρόσωπό της.
Αν την κοιτάξουμε τώρα κατάματα, θα αντικρίσουμε έναν ανήμπορο, ανίκανο και γερασμένο μηχανισμό, κυριολεκτικά δούλο των αγορών και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Αυτή η υπόδουλη Ευρώπη του ενιαίου νομίσματος, μέσα από την Ε.Ε. έπαιξε έναν “ταπεινό” ρόλο -αυτόν που της ανέθεσαν-, βασισμένο στις λογικές του πακεταρίσματος των εθνικών κρατών και στην συνέχεια μετατράπηκε σε θεραπαινίδα των εντολέων της.

Μπροστά στη σημερινή εθνική τραγωδία που βιώνει ο τόπος, είναι αδύνατον να περιμένουμε την ευαισθητοποίηση του συρφετού, των προδοτικών υπαλλήλων και των αφεντικών τους που εκφράζουν την παγκοσμιοποίηση, την κατάργηση των ατομικών ελευθεριών, το φακέλωμα,  την πολυπολιτισμικότητα, το σύγχρονο δουλεμπόριο (βλ. Λαθρομετανάστευση)  και την διεθνή τοκογλυφία.

Αυτοί, βυθισμένοι από την κορφή μέχρι τα νύχια στο βούρκο της διαφθοράς, δεν διαθέτουν καμία δύναμη και καμία θέληση για να αποκτήσουν συναίσθηση των πράξεων και των ευθυνών τους.
Όταν έρθει ώρα θα τους “βοηθήσουμε” να καταλάβουν…

Η ευθύνη για την ανόρθωση της Πατρίδας ανήκει σ’ αυτούς που μαζί της πονούν κι είναι αποφασισμένοι να τη σώσουν από τα νύχια των όρνεων που ημιθανή ακόμα, την κατασπαράζουν.

Τώρα είναι η ώρα να γίνουμε μια γροθιά, να οργανωθούμε παρακάμπτοντας τις διαφορές με γνώμονα την τεράστια αξία, τον Όλυμπό μας, το ελληνικό ήθος. Αυτή την τεράστια ειδοποιό διαφορά μας.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να καταργήσουμε τις τεχνητές αντιπαραθέσεις που επί δύο αιώνες καλλιεργούν οι εξουσιαστές και μας κρατούν διαιρεμένους και υπόδουλους.

Να σπάσουμε λοιπόν τα δεσμά και να ενωθούμε !

Να αποδοκιμάσουμε έμπρακτα τους υπάλληλους των διεθνών τοκογλύφων που κυριαρχούν σε όλους τους κοινοβουλευτικούς χώρους μηδενός εξαιρουμένου.
Να αποκλείσουμε όλους εκείνους τους πατριδέμπορους σαλτιμπάγκους που αποτελούν τις εφεδρείες του συστήματος και από καιρού εις καιρόν αναλαμβάνουν τον ρόλο των σειρήνων στην Οδύσσεια του λαού.
Να δείξουμε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό ότι οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν τον πρώτο λόγο στον δρόμο της Πατρίδας.

Μπορούμε να αποδεσμευτούμε ΑΜΕΣΑ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Πατρίδα μας.
Μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο κράτος δίκαιο, με αξιοπρέπεια, Εθνικά κυρίαρχο, λαϊκό, προσανατολισμένο στην σχετική αυτάρκεια, με την εγχώρια παραγωγή του, την φροντίδα του αγροτικού του κόσμου και την καλλιέργεια της γης, την επανεκκίνηση της Βιομηχανίας, την προσοχή στους κορυφαίους για το έθνος μας κλάδους του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Τα πρώτα χρόνια του Εθνικού Μετώπου λέγαμε: Η Ελλάδα μπορεί και μόνη της να ζήσει. Το επαναλαμβάνουμε και τώρα όπως την πρώτη φορά. “Αν σώσουμε τον τόπο μας απ’  την λεηλασία των διεφθαρμένων πολιτικών, τότε, η Ελλάδα μπορεί και μόνη της να ζήσει”!

Μέσα από ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο της Ελευθερίας.



Γεώργιος Α. Βεργιάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου