Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η μεγάλη αντεπίθεση (του συστήματος) ξεκίνησε…


Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπου αποδείχθηκε  άλλος ένας λαγός του συστήματος, καταρρέει, έχοντας βέβαια παραδώσει την εθνική κυριαρχία. Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβερνητική πλειοψηφία είναι να μήν κακοκαρδίσει τους δυνάστες της πατρίδας. Προέχει για την κυβέρνηση να εφαρμόσει στο ακέραιο  τις επιταγές των τοκογλύφων.


Μικρά ανθρωπάκια, θλιβερές φιγούρες, σύγχρονοι Εφιάλτες. 
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει αρχίσει. Το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι. Το γνωρίζουν και οι εντολοδόχοι τους, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την δημιουργία των επόμενων «πατριωτικών δυνάμεων που θα σώσουν την Ελλάδα». Ο φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γόνος της γνωστής πολιτικής οικογένειας φαίνεται να ξεχωρίζει, για να λάβει τη σκυτάλη του έργου της καταστροφής. Η Φώφη Γεννηματά  προσπαθεί να κολλήσει το δεκανίκι της κεντροαριστεράς που έσπασαν ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί άλλη μία σταθερή αξία του συστήματος. Κάποιες λαϊκίστικες κορώνες μερίδας βουλευτών της αποτελούν το «ξύπνημα» από τον ...διαλογισμό. Αντιστέκεται μέσα από την βαθιά σιωπή της και την διαρκή απουσία της.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη παρουσία στα συστημικά ΜΜΕ του Γιώργη Καρατζαφέρη του μνημονιακού.
Θα δημιουργήσει λέει, τον ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς. Φήμες λένε ότι υποψήφιοι για το εν λόγω μόρφωμα είναι ο Νίκος Νικολόπουλος (που αποχώρησε από την κυβερνηση Σαμαρά γιατί δεν έγινε υπουργός, καθώς και από την σημερινή κυβέρνηση που προέκυψε τον Σεπτέμβριο για τον ίδιο λόγο), ο Μπαλτάκος ο σύμβουλος του Σαμαρά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ο φιλελεύθερος δεξιός Σαμαρικός. Φυσικά όσο περνάει ο καιρός θα προστίθενται στην πατριωτική λίστα σωτηρίας και άλλοι εθνοσωτήρες που κατά το παρελθόν άμεσα ή έμμεσα  με τις συνειδητές αποφάσεις τους οδήγησαν την Ελλάδα στην άβυσσο της καταστροφής.

Χωρίς ίχνος ντροπής, έχουν το θράσος όλοι αυτοί να επανεμφανίζονται ως αυτόκλητοι σωτήρες .

Έχουμε χρέος να τους στείλουμε στα τάρταρα της ιστορίας οριστικά.

Έχουμε χρέος να στηρίξουμε την γνήσια εθνικιστική φωνή που βγαίνει μέσα από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας.

Έχουμε χρέος να στηρίξουμε το  ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.


Γιάννης Βορδόχειλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου