Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Συνταξιούχε Αρχιερέα της Νέας Τάξης


Συνταξιούχε Mπάρα-μπάρα αντετοκουμΠερκλή, ανιστόρητοι δημοσιοκάφροι και λοιπά ευρ(αι)ωπροσκυνημένα ανθελληνικά φερέφωνα, αντιπαρερχόμενος τις βλασφημίες σας στον Περικλή και την Ελληνική Αρχαιότητα, ενθυμίζω απλώς ότι:

Καταρχάς η Αθηναϊκή Δημοκρατία ουδεμία σχέση έχει με τις σύγχρονες ψευτοδημοκρατίες του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι, η ιδιότητα του πολίτη ήταν αποκλειστικά θέμα καταγωγής και όχι τόπου γέννησης ή διαμονής. Ως εκ τούτου όλοι εσείς οι πάσης φύσεως εξωγενείς μετανάστες και οι απόγονοί σας, πολίτες δεν υπήρχε περίπτωση να γίνετε ούτε στον ύπνο σας.

U GOT IT ? συνταξιούχε αρχιερέα της Νέας Τάξης;

Στην καλύτερη λοιπόν των περιπτώσεων ως ξένος δεν θα κατοικούσες καν μέσα στην Αθήνα αλλά εκτός των τειχών αυτής και θα λεγόσουν ΜΕΤΟΙΚΟΣ. Ως μέτοικος ΔΕΝ έχεις πολιτικά δικαιώματα, δεν συμμετέχεις στις αποφάσεις του Δήμου και δεν μπορείς να διεκδικήσεις κανένα είδος πολιτικής ή άλλης εξουσίας. Πάσης φύσεως "αλληλεγγύες" ή οικονομικές παροχές προς τους μη πολίτες ήταν κάτι αδιανόητο επί Αθηναϊκής Δημοκρατίας, αντιθέτως οι μέτοικοι κατέβαλαν το ΜΕΤΟΙΚΙΟΝ ως φόρο στην τοπική οικονομία που συγκαταλεγόταν στα επίσημα έσοδα του κράτους.

Όλα τα παραπάνω βέβαια στους σύγχρονους βλακαδημαϊκούς κι εντεταλμένους πλαστογράφους της Ιστορίας προκαλούν ανατριχίλα.

Για τη σαπίλα της πολιτικής σας ορθότητας και την ψευτοδημοκρατία σας, 
η ΑΛΗΘΕΙΑ αποτελεί απαγορευμένο καρπό και δαιμονοποιείται προς καλλιέργεια ενοχικού συνδρόμου στις μάζες. Θα ακουγόσασταν βλέπεις εντελώς γελοίοι εάν αποκαλούσατε "ρατσιστές", "ναζί" και "φασίστες" εκείνους που δημιούργησαν Πολιτισμό την εποχή που εσείς ψάχνατε για βελανίδια.

Η σκληροπυρηνικότερη μορφή φασισμού φοράει μανδύα αντι-φασίστα, έχει μουζέτο "δημοκρατίας" με χάνδρες και καθρεφτάκια "ελευθερίας" και ονομάζεται Παγκοσμιοποίηση. Εκεί, τα Έθνη αφανίζονται στο μπλέντερ της ομογενοποίησης εις το όνομα ενός δημοσιονομικού ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ.

Αντεθνικά κράτη-αποικίες της Νέας Τάξης υπο την ηγεμονία μιας Παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ένας αόριστος πολυπολιτισμός οπού ο προσδιορισμός της ορθότητας, το τι θα εστί ηθικό και δίκαιο, θα επιβάλλεται στις οχλόμαζες ως "πολιτισμός" και θα ορίζεται αποκλειστικά και μόνον από τα συστημικά κέντρα εξουσίας που θα αποτελούν το αδιαμφισβήτητο και πανίσχυρο καθεστώς.

Νικόλαος Ρήγος
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου
Περιφερειακός Διοικητής Ιονίων Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου