Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Εθνικισμός, η Δύναμη του παρελθόντος, η Έπαλξη του παρόντος, η Πρόταση του Μέλλοντος.


Η επίθεση του Μητσοτάκη προς την Ιδεολογία του Εθνικισμού με την ίδια κενή περιεχομένου και ανιστόρητη επιχειρηματολογία της αριστεράς, ξεκάθαρα επιβεβαιώνει την διαπίστωση ότι ταυτίζονται ως προς τον διεθνισμό φιλελεύθεροι και αριστεροί. Η μάχη της ορολογίας, όπως έχουμε και πολλές επισημάνει δεν είναι τυχαία. Δεν τοποθετούνται τα σχολικά βιβλία κατά του Εθνικισμού, δεν αφιερώνονται ώρες διδασκαλίας εναντίον της φυσικής Ιδεολογίας του ανθρώπου χωρίς λόγο, ούτε οργιάζουν τα μέσα ενημερώσεως χωρίς σχέδιο.
Πολλά κόμματα δυο πολιτικές γράφαμε πριν λίγο καιρό ακριβώς να καταδείξουμε ότι στο πυρήνα της πολιτικής του ταυτίζονται όλοι οι "δημοκράτες" απέναντι στον πραγματικό για αυτούς εχθρό που δεν είναι άλλος παρά ο Εθνικισμός. 
Το παρελθόν που κρούει τα τύμπανα της συνείδησης, το παρόν που σαλπίζει την αντίσταση, το μέλλον που έρχεται με την δυναμική των γεγονότων για να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει το έθνος, ο μόνος χώρος ανάπτυξης του ανθρώπου και του πολιτισμού.


Αυτή τη μάχη των ιδεών, την δίνουμε και μέσα από την ορολογία. Με την αφορμή της επιθέσεως του Μητσοτάκη απαντάμε και σε σειρά ερωτημάτων που έχουν κατά καιρούς τεθεί στην ιστοσελίδα αλλά και σε συζητήσεις σχετικά με τον όρο Εθνικισμός και την πιθανή ανάγκη αλλαγής του όρου για λόγους προσβάσεως σε ευρύτερες μάζες.
Αυτός ο πόλεμος που διεξάγεται με μανία για χρόνια και που δόθηκε με τρόπο Ηρωϊκό σε καιρούς δύσκολους, από το Κίνημα, το ΕΝΕΚ, την ΕΝΕΠ και συνεχίζεται σήμερα από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και κάθε άλλη έπαλξη αγώνα, είναι ο μεγάλος Ιδεολογικός πόλεμος που έχει ως αντιπάλους τους Εθνικιστές και τους διεθνιστές. Η προσπάθεια να ενοχοποιηθεί ο Εθνικισμός, που αποτελεί την φυσική ροπή του ανθρώπου, την υπεράσπιση της φυσικής του κοινότητας, την δημιουργία των συνθηκών προόδου της ιστορίας μέσα από τις Εθνικές Ελεύθερες κοινότητες ανθρώπων όπου αναπτύσσονται  όλα τα χαρακτηριστικά και δημιουργούνται τα πολιτιστικά επιτεύγματα, είναι συστηματική, λυσσώδης και εκπέμπεται από όλες τις πλευρές του φάσματος. Εκπαίδευση, στρατευμένη τέχνη από τα ταμεία των διεθνιστών, αναγκαία καριέρα και επιβίωση μέσα από την πολιτική ορθότητα που επιβάλλει την εχθρότητα στον Εθνικισμό, μια τεράστια βιβλιογραφία χρηματοδοτημένη από τους ίδιους παράγοντες, όλα απέναντι στην Αλήθεια που είναι η δύναμη του Έθνους, η Δύναμη του Αίματος, η Δύναμη της Ιστορίας.



Ο Εθνικισμός στην Ελλάδα δεν βαρύνεται με κατηγορίες. Δεν είναι υπεύθυνος για την φτώχεια, τις Εθνικές υποχωρήσεις, την αγραμματοσύνη, την χρεοκοπία.
Είναι αυτός που προειδοποίησε για τον δανεισμό και την κατάργηση της Εθνικής Κυριαρχίας, που Αγωνίζεται για την αντιμετώπιση του σχεδίου αντικαταστάσεως πληθυσμού.
Είναι πολιτικά έτοιμος, ιστορικά δικαιωμένος, ηθικά συγκροτημένος και θα πρωταγωνιστήσει ότι και εάν κάνουν οι ξενοκίνητοι και χρεωμένοι πολιτικοί απόγονοι.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου