Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Εθνικισμός: Το μόνο όπλο απέναντι στη Νέα Τάξη


Έχουν ειπωθεί όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν. Τα στόματα δεν παρέμειναν κλειστά, παρά άρχισαν να φωνάζουν το άχτι του λαού, καταδικάζοντας όλους εκείνους που για χρόνια μας είχαν έρμαια του παραλογισμού τους. Ο κόσμος ξυπνάει, αρχίζει πια να συνειδητοποιεί ποιος είναι ο εχθρός και ταυτόχρονα ο τελικός προορισμός αυτού του μακροχρόνιου αντιεθνικού πολέμου: η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι «συνωμοσιολόγοι» σήμερα είναι η πλειοψηφία, ενώ αφελείς θεωρούνται πια οι προσκολλημένοι στον ορθολογιστικό τρόπο σκέψης, που, αρνούμενοι να αφαιρέσουν τις τόσο βολικές παρωπίδες τους, προσπαθούν ακόμα να στηρίξουν τα πάντα σε οικονομικά κίνητρα. Λες και οι σχεδιαστές της καταστροφής έχουν ανάγκη από χρήμα…


Μη θαρρείτε, εσείς οι «από πάνω» πως ο ελληνικός λαός είναι χαζός. Γνωρίζουμε, πλέον, τα σχέδιά σας. Μα το καλύτερο δεν είναι πως τα γνωρίζουμε απλώς, αλλά το ότι έχουμε τη θέληση και το σθένος να αντιταχθούμε! Ξεκινήσατε έναν πόλεμο, όμως δε λάβατε υπ’ όψιν πως ο Έλληνας είναι φύσει μαχητής, δε δέχεται τίποτα παθητικά. Δε μπορεί ο Έλληνας να ζήσει υπόδουλος, δίχως να αγωνιστεί! Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που συρρέουν για να υποστηρίξουν τον αγώνα, που κάποτε δινόταν από λίγους. Γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τολμήσατε να ξυπνήσετε το κοιμισμένο θηρίο πατώντας του τον κάλο κι αυτό θα είναι η καταστροφή σας!

Κοντά στους αγωνιζόμενους Έλληνες προστρέχουν πλέον και Ευρωπαίοι εθνικιστές, αναγνωρίζοντας πως η Ελλάδα είναι εν μέρει το προπύργιο κι η εμπροσθοφυλακή των Εθνών. Καταλαβαίνουν πως μέρος του σχεδίου σας, για την επίτευξη της κατάλυσης των Εθνών που επιδιώκετε, είναι το μπαστάρδεμα των Εθνών μέσω της λαθρομετανάστευσης, της οποίας πυλώνας στέκει η Ελλάδα. Ένας όχλος ομοιογενής ελέγχεται και καθοδηγείται ευκολότερα, γιατί αποκτά κοινή σκέψη, ως μάζα, και χάνει τη συνείδηση της ατομικότητας, η οποία είναι προϋπόθεση για την ενεργοποίηση κριτικής σκέψης. Όμως εμείς θα αντισταθούμε και με οποιοδήποτε κόστος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Με τη συνδρομή των Ευρωπαίων συναγωνιστών, τα σχέδιά σας δε θα περάσουν ό,τι και να κάνετε. Δε θα επιτρέψουμε με κανέναν τρόπο τη γένεση του διεθνιστικού-πολυπολιτισμικού αμαλγάματος που προσπαθείτε να προωθήσετε! Η φύση μας έπλασε διαφορετικούς, ξεχωριστούς, μοναδικούς, κι έχουμε σκοπό να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο αυτήν τη διαφορετικότητα, που καθιστά τον κάθε λαό ξεχωριστό και μοναδικό. Το κάθε χρώμα σε μια παλέτα έχει τη δική του ομορφιά. Δοκίμασε να τα αναμείξεις όλα μαζί και θα σου βγει μια ακαθόριστη αηδία, δίχως ζωντάνια, δίχως ομορφιά, δίχως φως. Απλώς μια σκοτεινή, μουντή αηδία. Κι αυτό γιατί κάποια χρώματα απλώς ΔΕ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ! Άλλη συχνότητα έχει το ένα και άλλη συχνότητα το άλλο. Όλα είναι όμορφα με τον τρόπο τους, όμως σε συνδυασμό χάνουν αυτήν τους την ομορφιά.

Αυτό έχει στο νου του το εθνικιστικό κίνημα και αντιμάχεται λυσσαλέα τη Νέα Τάξη! Είμαστε πολλοί, πλέον, «κύριοι»! Τα σχέδιά σας θα αποδειχθούν μάταια, γιατί θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας! Και όσο περνάει ο καιρός θεριεύει το μένος, γιατί μας πνίγει το δίκιο, και πληθαίνουν οι τάξεις μας, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε πλέον να μας σταματήσετε. Είμαστε δυνατότεροι και περισσότεροι από ποτέ κι εσείς είναι ώρα είτε να αποχωρήσετε είτε να δεχτείτε τις συνέπειες. Σας είχαμε προειδοποιήσει πολλές φορές, «κύριοι άρχοντες», πως το παρατραβάτε το σκοινί. Κάντε πίσω τώρα ή λουστείτε κατά συνέπεια την οργή του κόσμου, για να μάθετε να μην αψηφείτε άλλη φορά τις βουλές του!

Ατρυτώνη Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου