Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κάλεσμα Διαμαρτυρίας των Έφεδρων Καταδρομέων και Πεζοναυτών

Την 1η Οκτωβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00, δίνουμε ένα δυναμικό παρόν όλοι οι πρώην Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες, που υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις, στην Πλατεία Συντάγματος. Καλούμε όλους τους πρώην Έφεδρους Καταδρομείς και Πεζοναύτες, καθώς και όσα εν ενεργεία Στελέχη, που υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις, να δώσουν ένα δυναμικό παρόν.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ:
Εμείς, των Ειδικών Δυνάμεων, την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάσσουμε Πίστη εις την Πατρίδα και ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία και το Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας και τα Σχολεία που περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών και τον Λαό μας να Ζει με Ελευθερία και Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια, καθώς θα έχει δοθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις.
Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος θα φορούν ομοιόμορφα μπλουζάκια μαύρου χρώματος. Στη μπροστινή και πίσω όψη θα διακρίνονται τα Εμβλήματα "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" και "ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" για όσους υπηρέτησαν ως Καταδρομείς και Πεζοναύτες αντίστοιχα. Επίσης στο πίσω μέρος θα αναγράφεται η ομάδα πού διοργάνωσε την εκδήλωση "(Κ.Ε.Ε.Δ.) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ".

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν με τον "Σύνδεσμο Απόστρατων Ειδικών Δυνάμεων" { http://www.facebook.com/profile.php?id=100001571063968 }.

Με την ομάδα μας "( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"

{http://www.facebook.com/groups/168714993153743/ }.

Στο Site www.keed-hellas.net

Με e-mail { keed.hellas@gmail.com }.

ΥΓ : Εμείς ήμασταν και είμαστε Στρατιώτες εν εφεδρεία, ΔΕΝ σπάμε πεζοδρόμια, ΔΕΝ καίμε περιουσίες, ΔΕΝ γκρεμίζουμε θεσμούς, ίσα-ίσα υπάρχουμε για να τα προστατεύουμε.


1 σχόλιο:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Λεσχη Εφεδρων Ενοπλων Δυναμεων ΛΕ.Φ.Ε.Δ.
    Ουδε μία σχεση με την ΚΕΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή