Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τουρκικό σκάφος στις ακτές της Κώ.(video)

Η προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας συνεχίζεται χωρίς διακοπές…



Του Γιώργου Βεργιάννη

Στη θαλάσσια περιοχή της Κω αυτήν τη φορά, ένα σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής οργώνει…
Αδιαφορεί για τους πάντες και τα πάντα και απροκάλυπτα παρελαύνει προκαλώντας.

Ποιόν να υπολογίσει άλλωστε;
Η αρμονική συνύπαρξη, το κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ο αμοιβαίος σεβασμός, οι εξαγιασμένες κοινές επιχειρηματικές δράσεις και οι παραφυάδες της Ελληνοτουρκικής φιλίας που καλλιεργούνται από την δοσίλογη κυβέρνηση και τα τουρκολάγνα κανάλια, μόνο ανασταλτικούς παράγοντες δεν αποτελούν.

Το περιπολικό σκάφος TCSG-101 στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, έσκασε μύτη το απόγευμα περί τις 16:30.
Έπλεε σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές της Κω κοντά στο Μαστιχάρι και κατευθυνόταν προς Κέφαλο. Φαίνεται πολύ καθαρά και στο video που επισυνάπτω.
Διατηρούσε πολύ μεγάλη ταχύτητα στο στενό ανάμεσα σε Κω και Κάλυμνο, εκεί δηλαδή που πριν λίγες εβδομάδες λίγο έλειψε να εμβολίσει Ελληνικό τουριστικό πλοίο με πολλούς επιβαίνοντες.
Το Λιμεναρχείο είχε ενημερωθεί για το γεγονός και για τον προκλητικό Τούρκο κυβερνήτη, ο οποίος και την προηγούμενη φορά δεν δίστασε να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών του Ελληνικού τουριστικού πλοίου.

Η Τουρκία με τις απροκάλυπτες ενέργειές της και τις καθημερινές προκλήσεις της σε αέρα και θάλασσα προσπαθεί να δημιουργήσει καθεστώς, δίνοντας καθημερινές παραστάσεις, επιδεικνύοντας ποιος είναι το αφεντικό στην περιοχή. Αυτό τουλάχιστον προσπαθεί και το καταφέρνει, αφού καμία παρουσία Ελληνικών δυνάμεων δεν βρίσκεται σε αποτρεπτική δράση και καμία απάντηση δεν δίδεται ούτε καν σε διπλωματικό επίπεδο.

Τι άλλο καλύτερο δώρο θα επιθυμούσε η Άγκυρα από την απαθή ελληνική κυβέρνηση, η οποία είναι απασχολημένη με άλλα περισσότερο ενδιαφέροντα…;

Η 28η Οκτωβρίου του 1940 ήταν η στιγμή που το ΟΧΙ ειπώθηκε από τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και το έκανε πράξη σύσσωμος ο Ελληνικός λαός.
Η 28η Οκτωβρίου του 2011 είναι η στιγμή που ο Ελληνικός λαός θέλει να πει το νέο ΟΧΙ,  αλλά δεν έχει ούτε κυβέρνηση ούτε Εθνικό Κυβερνήτη  να το εκφράσει.

Η αγαπημένη πτώση της δοσίλογης κυβέρνησης είναι η Δοτική…
Ξεπουλάει πρόστυχα τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους και ενδίδει απροκάλυπτα στα Εθνικά θέματα.
Ως πότε...;
  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου