Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Οι αποτυχημένοι «ηγέτες» δεν θέτουν όρους, αυτοκτονούν !


Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος
Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», αυτό που αναφέρεται στο νεόκοπο κόμμα των κανίβαλων. Κι έρχομαι να προστεθώ σ’ αυτούς που υποστηρίζουν πως ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Πειραιά έχει αδιαπραγμάτευτα δίκιο.
Υποστηρίζω δε πως ο στενός φίλος του Α. Σαμαρά αρθρώνει έναν ατόφιο πατριωτικό λόγο, ο οποίος λείπει, οφείλει να ακουστεί δυνατά και να φτάσει με διαρκώς αυξανόμενη ένταση στ’ αυτιά των κέντρων αποφάσεων αλλά δίχως να εξαιρείται από τους αποδέκτες και ο στενός του φίλος, νυν αρχηγός της Ν. Δ. Ο οποίος, σημειώνω απευθυνόμενος προς τον γνωστό για τους αγώνες του που είχαν απόλυτη σχέση με την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδος, Φ. Κρανιδιώτη προτίμησε να μείνει όμηρος του φόβου, μήπως και χάσει τα φιλελεύθερα «ρετάλια» - χρησιμοποιώ και’ γω , τον όρο που χρησιμοποίησε ο μεγάλος Λευτέρης Παπαδόπουλος στα ΝΕΑ, με άλλο αποδέκτη- από την ΝΔ και υπέγραψε την γνωστή εμετική επιστολή προς τους Ευρω – τοκογλύφους.

Για φανταστείτε αγαπητέ κ. Κρανιδιώτη αν αντί γι αυτή την επιστολή, την ώρα που η ευρωζώνη διαλύεται – κι όχι εξ’ αιτίας της Ελλάδος –  ο Αντώνης Σαμαράς έστελνε μιαν άλλη στους απατεώνες της  υπό  διάλυση ευρωπαϊκής Ένωσης με την οποία θα τους έλεγε πως «υπογράφω ότι χαρτί θέλετε αν και οι 16 ηγέτες της Ευρωζώνης υπογράψετε πως θα είστε συνεπείς για την προσεχή τριετία στο να λάβει η Ελλάς τα συμφωνηθέντα σε Ευρώ»… Θα τους εγκλώβιζε και θα τους έκοβε τον ταπεινωτικό τσαμπουκά για έναν πολύ απλό λόγο.

Οι πάντες μέσα στην Ε. Ε. ξέρουν πως το νομισματικό έκτρωμα του Ευρώ είναι ήδη κλινικά νεκρό και το καρδιογράφημα του περιγράφεται ήδη με μιαν ασάλευτη ευθεία. Θα τους δέσμευε λοιπόν σε κάτι που δεν μπορούν να δεσμευτούν. Με αυτόν τον τρόπο θα τους οδηγούσε στην παραδοχή πως αυτοί οι ομοίας ανικανότητας και δολιότητας με τον Παπανδρέου «ηγέτες» πέταξαν την Ευρώπη στα βράχια. Αυτοί απέτυχαν και οι αποτυχημένοι δεν θέτουν όρους. Πάνε σπίτι τους ή αυτοκτονούν. Όμως αγαπητέ Φαήλο ο Αντώνης Σαμαράς φοβήθηκε κι έμεινε έρμαιο της πολιτικώς αστείας «φιλελεύθερης πτέρυγας» της ΝΔ. Γι αυτό και τώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε χλεύη των ηττημένων…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου